Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Daredewill bende onu diyorum. Zoro göstermedikleri ile Luffy'den büyük olabilir de pekala deyim. Ama şuan gösterdiği kadarıyla Luffy ağzına vura vura kazanır. Zaten Zoro kendini gösterene kadar da Luffy alıp başını gidecek gibi duruyor. Ayrıca sen Zoro'yu göstermediği şeyler üzerinden değerlendirir isen başkası da Luffy'i aynı şekilde değerlendirir. Zoro kendini Wano'da gösterecek Shogun'a yürüyecek (büyük ihtimalle). Luffy ise Kaido'ya gidecek.
Ayrıca H.Haki ye sembolik demişsin. Sembolik veya değil orası beni ilgilendirmez. Zoro açık açık diyor. Beni geçersen kaptanım olamazsın diye. Adamın kendi sözünü argüman olarak sunmayacam da neyi sunacam ?

Yani ben seri sonuna kadar bu dengenin Luffy>Zoro>=Sanji şeklinde kalacağını düşünüyorum (tabi zaman zaman küçük değişiklikler olabilir).
 
Büyük ihtimalle süpernovalar arasında en güçsüz Zoro ve Killer. Ancak çoğu süpernovayı göklere çıkarıpta Zoroyu gömmekte bana biraz tuhaf geldi açıkcası. Süpernovalar hafife alınacak Kişiler olmadığını seride gösterdi diye düşünüyorum E.Oda, Zorodan da bir etkileyici sahne görebiliriz özellikle Wano arcında.


G4 Luffye 5 dk dayanamaz Zoro.
 
Zoro G4 e dayanamaz bana göre.G4 ekstrem güç.Kkg ye tek bile yiyebilir yeşil saçlı arkadaş.

Liffy şu an yonkou sağ koludur bana göre.Zoro ise şu an Vista ile dövüşse yenilecekmiş gibi bir his uyandırıyor bende.Ustası kendisini övmeden geçememiş,dövüş bitirmek için izin istediği bir adam yani Vista.Gömdüğümü düşünmeyin Zoroyu.

Luffy Wanoda Marco dengi olur.Kaido karşısında Amiral,Teach önünde ise Yonkou seviyesine gelir.Bu da yeter de.artar bile bence.

Unutmuşum Zoro Wanoda tabiki Amiral.Kendisi seri sonunda kılıç kullanmadan el ayası ile Amiral tokatlayacağı için Wanoda Amiral olması haktır.Mangakanın Zoronun yön duygusunu kötü yapmasındaki amaç arc bossları ile karşılaşıpta teklemesin diye.Yoksa Luffy şu an tayfanın Sanjiye denk adamı idi.Hatta Kumanın Zoroyu Mihawkın yanına gönderme sebebi Mihawkı indiripte Hükümetin bir başka şiçi kaybetmesini engellemek.Hükümet zekice davranmış bence.
 
Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Tartışma ilgimi çekti.
Bence zoro luffy guc kiyasi yapicak olursak;

Luffynin meyvesi= zoronun kilıclari
Liffynin k.hakisi>> zoronun k. Hakisi
Luffynin b.hakisi>= zoronun b.hakisi

Doflamingo sadece dayanikli degildi hizliydi da ben bu sartlar altinda g4 e gecmeden luffynin zoroyu yenebileceğini dusunuyorum. Zaten luffy ile ayni gucte baska;bir karakter doflamingoyu yenemez bana göre. Luffy cogu savasini kazandigi gibi yine azmiyle kazandi. Mangaka luffy uzerinden cocuklara baya bir azim dersi asiliyor :D Lawa gelicek olursak; Law nedense cok kucumseniyor. Aldigi hasarlardan dolayi ya da dofa zarar verememesinden dolayi ise eğer o hasarlari doflamingodan aldi Law. Yatkinligi k.haki uzerine olan sanji bile parazit ipliklerini farkedemedi zoronun da doflamingo karsisinda cok farkli konumda kalicagini sanmiyorum. Ayrica herhangi bir kalburustu karakteri oldurecek iki teknik gosterdi normalde dovus orda sonlanmaliydi ama meyvesinin hic kimsenin bilmedigi baska bi ozelligiyle kurtardi dof. Ve shambles yeteneği herhangi bir dovuste inanilmaz bir avantaj saglar. Ben luffy ile lawı birbirine yakin goruyorum
 
Bir zamanlar en güçsüz süpernova Urouge'tu. Şimdi Zoro olmuş :) Hatta süpernova bile değil çünkü kaptan değil :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık