Hakikaten. Seride açıklanmadıysa çok sakat bir durum var. @Smoker Oda açıkladı mı soylarını nasıl devam ettirdiklerini ?Amazondakilerin soyu nasıl devam ediyor acaba? Leylekler getiriyor herhalde
Hakikaten. Seride açıklanmadıysa çok sakat bir durum var. @Smoker Oda açıkladı mı soylarını nasıl devam ettirdiklerini ?Amazondakilerin soyu nasıl devam ediyor acaba? Leylekler getiriyor herhalde
Ivankov oraya da el atmiş olabilir.Amazondakilerin soyu nasıl devam ediyor acaba? Leylekler getiriyor herhalde
Hakikaten. Seride açıklanmadıysa çok sakat bir durum var.
Ancak korsanlar sefere çıktıkça kız bebeklerini kaçırıp getiriyorsa olabilir başka da bir şey gelmiyor aklıma. Sbs'lerde sormuşlarsa o başka.Ivankov oraya da el atmiş olabilir.
Amazondakilerin soyu nasıl devam ediyor acaba? Leylekler getiriyor herhalde
Hakikaten. Seride açıklanmadıysa çok sakat bir durum var. @Smoker Oda açıkladı mı soylarını nasıl devam ettirdiklerini ?
Bebek yapmak isteyen kadınlar adadan ayrılıp hamile olarak geri dönüyorlar, ve gizemli bir sebepten dolayı bu adada doğan bütün bebekler kız oluyor..Ivankov oraya da el atmiş olabilir.
Hamile kalıp adaya geri dönen kadınların Luffy'yi görünce uzaylı görmüş gibi davranmaları da ayrıca saçma olmuş o zaman :/Bebek yapmak isteyen kadınlar adadan ayrılıp hamile olarak geri dönüyorlar, ve gizemli bir sebepten dolayı bu adada doğan bütün bebekler kız oluyor..
http://mangatraders.biz/read-online/One-Piece-chapter-515-page-2.html
Neyse fazla kurcalamaya gerek yok. Sonuçta Oda'nın serisi ben yaptım oldu der.Hamile kalıp adaya geri dönen kadınların Luffy'yi görünce uzaylı görmüş gibi davranmaları da ayrıca saçma olmuş o zaman :/
Hamile kalıp adaya geri dönen kadınların Luffy'yi görünce uzaylı görmüş gibi davranmaları da ayrıca saçma olmuş o zaman :/
Doğum yapma hakkı sadece korsan tayfasına alınanlara veriliyor olabilir. Zaten adanın konumu gereği tayfanın gemisine binmeden o denizi aşmak mümkün değil. Luffy geldiği sırada korsan tayfası adada olmadığı için geriye kalanlar dış dünyayı hiç görmemiş deneyimsizlerden oluşuyor.Neyse fazla kurcalamaya gerek yok. Sonuçta Oda'nın serisi ben yaptım oldu der.
Hancock ve kardeşlerinin çocukluklarını görmüştük.Aslında benim dikkatimi çeken başka bir konu daha var, amazon lily'de hiç çocuk görmedik sanırım.
Tüm bebeklerin kız olması harici mantıklı çerçeveye oturtmuş o zaman.Doğum yapma hakkı sadece korsan tayfasına alınanlara veriliyor olabilir. Zaten adanın konumu gereği tayfanın gemisine binmeden o denizi aşmak mümkün değil. Luffy geldiği sırada korsan tayfası adada olmadığı için geriye kalanlar dış dünyayı hiç görmemiş deneyimsizlerden oluşuyor.
Yani en azından ben olsam böyle bir bahane öne sürerdim..