Yarın Roger lastik meyvesiyle karşımıza çıkarsa sen o zaman gör cümbüşüGarp lastik meyvesi yiyecekti ki, piyasada korsan bırakmazdı ama büyük ihtimal gurur falan yaptı ondan yemedi.
Yarın Roger lastik meyvesiyle karşımıza çıkarsa sen o zaman gör cümbüşüGarp lastik meyvesi yiyecekti ki, piyasada korsan bırakmazdı ama büyük ihtimal gurur falan yaptı ondan yemedi.
Garp>Roger sarar etrafıYarın Roger lastik meyvesiyle karşımıza çıkarsa sen o zaman gör cümbüşü
Ölmemiş daha, vurmaya devam edin
Bunu bi şaka olarak alıyorum, Garp kim ki üst düzey bi korsanı yakalayacak ?Garp lastik meyvesi yiyecekti ki, piyasada korsan bırakmazdı ama büyük ihtimal gurur falan yaptı ondan yemedi.
Onu da geçtim Roger ve lastik meyvesi bir araya gelince Roger'ı düşünüyorum da... Düşünemiyorum işte, düşünmek istemiyorumGarp>Roger sarar etrafı
Öyle bişey olsa vede şimdiye kadar kimse özellikle mf de demediyse rogerın meyvesi diye böyle serinin der başlarım gördüğüm her yerde 0 ı basarım. Rogerın meyvesi ne acaba ya. Roger meyvesiz ise luffy meyveyle kk olmuş olcak bu sefer roger daha üstündü olcak. Rogerın tek üstünlüğü gemisinin asaleti. Ama sunny silah olarak elbet çok daha üstünYarın Roger lastik meyvesiyle karşımıza çıkarsa sen o zaman gör cümbüşü
Bence Racır da meyveliydi.Öyle bişey olsa vede şimdiye kadar kimse özellikle mf de demediyse rogerın meyvesi diye böyle serinin der başlarım gördüğüm her yerde 0 ı basarım. Rogerın meyvesi ne acaba ya. Roger meyvesiz ise luffy meyveyle kk olmuş olcak bu sefer roger daha üstündü olcak. Rogerın tek üstünlüğü gemisinin asaleti. Ama sunny silah olarak elbet çok daha üstün
Umarım öyle çıkmaz. Sonra Garp>Roger demeye başlarlar. Nedense meyvesiz karakterler forumda daha çok seviliyor. Meyveyi doping gibi görüyorlar. Halbuki o da adamın gücü.Bence Racır da meyveliydi.