Olabilir, mantıken söylediklerinde haklısın da işte kalem Oda'nın elinde. Amacı belliydi bence. Meyve yiyince Sabo'nun eğitimle attığı farkı kapatmıştır diye düşünüyorum. Gerçi benim amacım da Sabo'yu övmekti zaten. :/
Neyse hacı Ace tartışmayalım en iyisi. 2 gündür Ace kusuyoruz. :S Ace için artık olmayan senaryolar üretilip mangada varmış gibi tartışılıp üstüne de laf çakıyor Ace fanları. Ben de kendimi Ace fanı bilirdim ama değilmişim.
Sen bana Saka reyizden bahset en iyisi. Bak mesela ben Akainu ile kozlarını paylaşacak kişinin Luffy değil de Sabo olacağını düşünüyorum. Sen ne diyorsun bu işe?
Hacı insanlar duygusal acıdan böyle düşünüyor, işte Mera Mera Sabo'ya geçti, kardeşimin katilini alıcam, Mera Mera dövecek magmayı falan da. Brezilya dizisi mi la bu saçma geliyor. Şu seride hırs ve azim olarak zirvede olan Luffy, ondan sonra Sakazuki gelir bana göre. Bu yüzden son boss Akainu olacaktır ve hırsı, pes etmemesiyle Luffy indiricektir diye düşünüyorum. Adamda son boss olabilecek bütün özellikler mevcut.