Değil zaten. Ben olduğu gibi kabul ediyorum. Yalnız yaşasa büyük adam olurdu.Kıskanma değil de Luffyden daha potansiyelli olduğunu pek kabullenemiyor.
@RedTeroR
Biliyorum sıralamanı.
Değil zaten. Ben olduğu gibi kabul ediyorum. Yalnız yaşasa büyük adam olurdu.Kıskanma değil de Luffyden daha potansiyelli olduğunu pek kabullenemiyor.
Niye adamlık tartışıyon ki. Eğer adamlık tartışcaksan Ace tabiki de adamın dibidir la. Babasına laf ettirecek kadar kansız bir adam değil.Çap meselesi değil, herkes babalarının emriyle gözyaşlarıyla kaçarken mangal yürekli Ace'in geri dönmesi adamlığın sınandığı nokta. Zaten Ace'in başka yoruma açık bir hareketi yok.
Burdan yola çıkarsak başta Marco olmak üzere tüm WB Korsanları adamdan başka her şey olabilir.
Yaşasa korsan kral olacağına kesin gözüyle bakılıyor adamın.Luffy için böyle düşünülüyor mu ?Değil zaten. Ben olduğu gibi kabul ediyorum. Yalnız yaşasa büyük adam olurdu.
@RedTeroR
Biliyorum sıralamanı.
Op evreninin hakimleri ne bilir, Sengoku ne bilir ? burda korsanfan ahalisi varkenYaşasa korsan kral olacağına kesin gözüyle bakılıyor adamın.Luffy için böyle düşünülüyor mu ?
Demek daha potansiyelli olarak görülüyor op evreninin hakimleri tarafından.Okuyucudan bahsetmiyorum bak.
Sonuçtan da bahsetmiyorum olasılıktan bahsediyorum.
Ace flashbackinde, etraf yangın yeriyken Ace h.haki açıyordu bir anlığına bütün ateşler sönüyordu. O da anime eklemesi mi?Mum muhabbeti gönül isterdi ki öyle olsun ancak animenin eklemesi, manga sayfasında öyle bir şey yok. Ben de ilk izlerken senin gibi düşünmüştüm.
Nerde la o ben onu hiç hatırlamıyom. Öyle bir şey varsa tabiki Ace derim.Op evreninin hakimleri ne bilir, Sengoku ne bilir ? burda korsanfan ahalisi varken
En komik kısmı ne biliyormusun, Şu kafa dedenin Ace hakkında söylediklerini es geçip KK olacak adam herkesi yenecek kısmına balıklama dalmaları
Kafa dede = En büyük potansiyel Ace idi ama onu öldürdüler çok iyi yaptılar
Korsanfan ahalisi =
Kafa dede = KK olmak için Amiralleri ve Yonkou'ları yenmen gerek
Korsanfan ahalisi =
Evet bizim forum zaten hep işine gelen kısımları argüman olarak kullanır hatta çoğu zaman mit haline getirir tam olarak karşılığı o şekilde olmasa bile.Op evreninin hakimleri ne bilir, Sengoku ne bilir ? burda korsanfan ahalisi varken
En komik kısmı ne biliyormusun, Şu kafa dedenin Ace hakkında söylediklerini es geçip KK olacak adam herkesi yenecek kısmına balıklama dalmaları
Kafa dede = En büyük potansiyel Ace idi ama onu öldürdüler çok iyi yaptılar
Korsanfan ahalisi =
Kafa dede = KK olmak için Amiralleri ve Yonkou'ları yenmen gerek
Korsanfan ahalisi =
Beni de şüpheye düşürdün yok mu la yoksa öyle bişeyNerde la o ben onu hiç hatırlamıyom. Öyle bir şey varsa tabiki Ace derim.
Bu viz media çevirilerini nerden okuyacağız. Bakayım merak ettim. En güvenilir o diyorlar.Beni de şüpheye düşürdün yok mu la yoksa öyle bişey