Saolasun şakkiçan.1000. mesajım söz verdiğim gibi sana gelsin Tayşo
Ace, Luffy'den daha fazla potansiyelli değil bana göre de. Ama daha az potansiyelli de değil. Asıl potansiyeli az olsa öldürmezdi bana göre Oda. Bir şekilde ileride sıkıntı çıkacağını fark etmiş adam ki öldürme yoluna gidiyor Ace karamsar, Luffy iyimserdi. Çocukluklarına bakınca çok net çiziliyor bu durum. Özellikle karakterlerinin bu tamamlayıcı ve bütünleştirici yanları çok hoşuma gidiyordu.
Aradan çıkması gerekiyorduya katılmıyorum ben pek. Ama Luffy'den potaansiyel açısından kalır yanı yok.
Sengoku'da diyor ya galiba. Wb Ace'i yeni kk yapmak için yanına aldı gibi bir şey. Onun yanında dokunamadık falan tarzı cümleler sarf ediyordu. Luffy'den önce Kk olabilirdi eğer yaşasa. Ama sırf yaş farkından. Aynı yaşta olsalar. Ben Luffy olurdu derim yarış yapıyor olsalar. Naruto Sasuke gibin işte.Kanıtı sunuyoruz işte denizlerde hayatını geçirmiş ve KK'lik tarifini vermiş adam Ace olurdu diyor sen kalkıp kanır sunamazsınız diyorsun ? Adam kim için daha tehlikeli kısmından ziyade kim kk olacak kısmına odaklanmış gibi.
Neyse sonuçta herşey kişisel bir düşünceden ibarettir