Herkes Ace değilAce olsa derdim işte kimseyi dinlemeden dalar ortamın içine diye ama söz konusu Luffy. Ne kadar sinirlense bile ikna edilemeyecek derecede bir şey olmaz. Neticede daha evvel Jinbei ile sakinleştiğini gördük Luffy'nin.
Tabii değil. Ace gibi hem kibar hem zeki hem psikopat hem düşünceli adam nerdeHerkes Ace değil
Gerçekten seride bir tane KİBAR adam vardı onu da öldürdüler Ama bu yıl Ace yılıymış bakalım neler olacak hep kötü haberler vermiyorlarTabii değil. Ace gibi hem kibar hem zeki hem psikopat hem düşünceli adam nerde
Ne olacak Ace'in 3 haki de ne kadar iyi olduğunu görüp, yere serdiği adamların isimlerini öğreneceğiz. Yani kısaca KK çocuğu olmanın, Ace olmanın anlamını. BALONu patlatmanın vaktidirGerçekten seride bir tane KİBAR adam vardı onu da öldürdüler Ama bu yıl Ace yılıymış bakalım neler olacak hep kötü haberler vermiyorlar
Garp'ın torunu diye övülmekten iyidir Korsanlar Kralının vasfı ortada sonuçta Ben kişiliğini övdüm ayrıca bir üst mesajda. Potansiyelini küçümseyenleriydi diğer mesajım.Ace ovulurken KK çocuğu diye övülüyor.
Kim Luffy'i Garp' ın torunu diye övdü ki?Garp'ın torunu diye övülmekten iyidir Korsanlar Kralının vasfı ortada sonuçta Ben kişiliğini övdüm ayrıca bir üst mesajda. Potansiyelini küçümseyenleriydi diğer mesajım.
@RedTeroR görmesin bunu. :/ Garp üzerinden Luffy'nin övülmesi ağır gelir ona.Garp'ın torunu diye övülmekten iyidir Korsanlar Kralının vasfı ortada sonuçta Ben kişiliğini övdüm ayrıca bir üst mesajda. Potansiyelini küçümseyenleriydi diğer mesajım.
Luffy'nin soyu ile ilgili bölüm var bölümün ismi hoşuna gitmeyebilir bi git bak Yanlış yerden vuruyorsun...Ace ovulurken KK çocuğu diye övülüyor.