Altın Roger'dı işte.
Orda gold soyisim olarak olması lazım monkey gibiAltın Roger'dı işte.
Teoriyi şimdi okudum baya iyiymiş@kadir †. 'nin bir teorisi vardı:
http://www.korsanfan.com/konu/kelt-mitolojisi-one-piece.5304/
Burada Fal'ın Taşı var. Sonraki korsanlar kralını seçiyor. Şimdilik en mantıklı teori bu Luffy konusunda. Aksi halde bir çok şey tesadüfe bağlanır ki Op'ta tesadüflere yer yoktur. Üstelik tesadüf de 1 olur 2 olur...
Roger'a, her şeyin sesini duyma muhabbetiyle olsa gerek Fal Taşı tarafından sonraki kralın kim olacağı söylendi. Roger da buna yönelik adımlar attı. Bu bahsettiğim adımları da ne yaptığı bilinmeyen, teslim olmadan önceki o 1 yıllık süreçte yaptı. Sonra da bu planlamaların bir kısmını Shanks'a aktardı.
Roger'ın kendisinden sonraki jenerasyonu Shanks'a şapkasını emanet etmesi, Luffy'nin hangi denizde ve hangi köyde, hangi tarihler arasında çıkacağını bilip burada 1 sene kadar kalması hep Roger'ın Shanks'a söylediği şeyler. Aksi halde Shanks gibi her görüşümüzde farklı bir yerde olan bir adamın neden küçücük bir köyde 1 yıl kaldığını da açıklayamayız.
@kadir †. 'nin başyapıtı olarak görüyorum ben bunuTeoriyi şimdi okudum baya iyiymiş
Çoğuna katılıyorum ama fal taşı muhabbeti hariç@kadir †. 'nin bir teorisi vardı:
http://www.korsanfan.com/konu/kelt-mitolojisi-one-piece.5304/
Burada Fal'ın Taşı var. Sonraki korsanlar kralını seçiyor. Şimdilik en mantıklı teori bu Luffy konusunda. Aksi halde bir çok şey tesadüfe bağlanır ki Op'ta tesadüflere yer yoktur. Üstelik tesadüf de 1 olur 2 olur...
Roger'a, her şeyin sesini duyma muhabbetiyle olsa gerek Fal Taşı tarafından sonraki kralın kim olacağı söylendi. Roger da buna yönelik adımlar attı. Bu bahsettiğim adımları da ne yaptığı bilinmeyen, teslim olmadan önceki o 1 yıllık süreçte yaptı. Sonra da bu planlamaların bir kısmını Shanks'a aktardı.
Roger'ın kendisinden sonraki jenerasyonu Shanks'a şapkasını emanet etmesi, Luffy'nin hangi denizde ve hangi köyde, hangi tarihler arasında çıkacağını bilip burada 1 sene kadar kalması hep Roger'ın Shanks'a söylediği şeyler. Aksi halde Shanks gibi her görüşümüzde farklı bir yerde olan bir adamın neden küçücük bir köyde 1 yıl kaldığını da açıklayamayız.
Fal taşı olmasada bi kehanetten hatta gelecekten bir bilgi alması ve shanksa gelecek Kk nın nerde olduğu özelliklerini görünüşünü söylemiş olması lazım arkadaşa katılıyorum neden o köyde 1 yıl beklesin ki ?Çoğuna katılıyorum ama fal taşı muhabbeti hariç
Adamın kendi kasabası sayılır niye durmasınFal taşı olmasada bi kehanetten hatta gelecekten bir bilgi alması ve shanksa gelecek Kk nın nerde olduğu özelliklerini görünüşünü söylemiş olması lazım arkadaşa katılıyorum neden o köyde 1 yıl beklesin ki ?
Korsan ya hep farklı adalar gezme,içme,parti falan orda durmasının tek nedeni olabilir ordaki karıya yanık olmasıdırAdamın kendi kasabası sayılır niye durmasın