Başıma birşey gelsin istiyorum deyip kolu kopana kadar durmuştur belkideKorsan ya hep farklı adalar gezme,içme,parti falan orda durmasının tek nedeni olabilir ordaki karıya yanık olmasıdır
Başıma birşey gelsin istiyorum deyip kolu kopana kadar durmuştur belkideKorsan ya hep farklı adalar gezme,içme,parti falan orda durmasının tek nedeni olabilir ordaki karıya yanık olmasıdır
Shanks de Roger ın öğrencisi işte.Mantıklı olduğu kadar sıkıntılı da benim için bu. Mihawk'ın öğrencisinin Zoro olduğu yerde, Mihawk'ın da bir ustasının olması bunun da Ray gibi birisinin çıkması şaşırtıcı olmaz. Lakin o zaman şu muallak kalıyor, Shanks Ray'in tayfasındaydı. Öğrencisi olacaksa Ray'in bunun Mihawk olmasındansa Shanks olması daha mantıklı.
Yabancı bir forumda karşılaşmıştım bulursam link atarımBu Ray'in giydiği ceketten yola çıkarak oluşturulmuş bir teori mi acaba ? Teoriyi alabilir miyim ?
Yine de ufak da olsa ama dedirtiyor. Sanji'nin giriş arcında gözükmesi olsun, adasındaki kıvrımların şekli olsun... Belki ufak da olsa bir bağlantı çıkabilir ama daha fazlası dediğin gibi zorlama oluyor biraz.Aynen teori zorlama geldi bana. Umarım çıkmaz böyle bir şey.
Wano ile bağlantısı çıkmak zorunda değil. Kılıç eğitimi alan her velet tahta kılıç kullanır.Mihawk çocukken samurayların eğitimi için kullanılan tahta kılıcı kullanıyor. Wano ile bağlantısı olmak zorunda. Açıklanacaktır bir şeyler.