Hiç güleceğim yoktu
Hiç güleceğim yoktu
Kesin bir şey yok zaten o konuda. Çok fazla ihtimal var bence şu an:
Zoro vs. Jack: Tam olarak kılıcı karşılamasa da orak ya da pala gibi bir şey kullanıyor. Hayvan gibi fiziksel gücü var. Zoro'nun kalemi bir rakip.
Zoro vs. X Komutan: Görmediğimiz biri olabilir. Kaido'nun gerçek kılıç ustası olabilir vs.
Zoro - Luffy vs. Kaido: Luffy'nin tek başına yenebileceği adam değil Kaido. Zoro da Wano'da kurtarıcı olarak görülecektir. Önemli bir adamın torunu vs. Bu ikili de yenemez Kaido'yu ama yine de ihtimal dahilinde diyelim.
Zoro vs. Shogun: Benim en fazla gerçekleşmesini beklediğim karşılaşma bu. Çünkü;
- Ülkeye terörü salan da Kaido'yla işbirliği yaparak teröre müsaaede eden de bu adam.
- Direkt olarak Zoro'nun memleketini tehdit ediyor.
- Oden'in öldürülmesinde pay sahibi olduğu için tahtı hak eden varis değil.
- Tahminen elinde nidai kitetsu var. Bu da Zoro'nun rakibi olması için büyük bir neden.
- Zoro'nun en iyi kılıç ustası olmak istiyorsa Wano gibi bir samuray ülkesinin en iyisini de yenmesi gerekir.
Atımı shoguna oynuyorum yani. Diğer üçünün olma ihtimali de var dediğim gibi. Ama ne şekilde olursa olsun Zoro'nun çok güçlü bir rakiple karşılaşıp kendini aşacağı aşikar. Aslanım benim! Gelsin artık Wano
Şu ilk 3 maddeye katılıyorum fakat diğer ikisi şu an tahminden öteye gitmiyorZoro vs. Shogun: Benim en fazla gerçekleşmesini beklediğim karşılaşma bu. Çünkü;
- Ülkeye terörü salan da Kaido'yla işbirliği yaparak teröre müsaaede eden de bu adam.
- Direkt olarak Zoro'nun memleketini tehdit ediyor.
- Oden'in öldürülmesinde pay sahibi olduğu için tahtı hak eden varis değil.
Sanji'yi kastediyorsun anladığım kadarıyla ben kafadan dört kurtarışını hatırlıyorum reisin Birde Zoro gibi her arc boss çizilse ne olur hiç kestiremiyorum Sanji'ye.Zamanı gelsin adamlığını gösterir yine. Başkaları şov yapsın diye bekliyor ama onların da bir şey yaptığı yok
Aynen shogun zaten askeri otorite. Ülke başsız olduğu için shogun=kral gibi anlaşıldı mesajım. Benim hatam pardon.İl olarak şunu belirtmek isterim şogan zaten tahta geçemez vezir gibi bir konumu var şoganlık kurumunun kralın altında aslen şogan. Ancak kralın otoritesi zayıf ki şogan yönetiyor ülkeyi. Bir diğer nokta Kaido ile Wano'da dövüşüleceğini zannetmiyorum nedense. Şoganla Luffy dövüşür Zoro'da şoganın bir adamını alır. Marco ve Law'da Kaido'nun (eğer varsa) bir komutanını alırlar.
Ancak Kaido ile Wano'da karşılaşılacaksa Luffy - Zoro vs Kaido bana göre de olmaz. Çünkü ittifak ortağı Law ve Marco var onlar varken yanına Zoro'yu koyacağını zannetmiyorum.
Jack vs Inu-Neko olur muhtemelen ona da bundan dolayı pek ihtimal veremedim.
Zoro-Sanji vs X komutan ya da şogan olma ihtimali daha güçlü geliyor bana. Ki şoganla Marco ile beraber Jozu-Vista falan gelirse onlardan birisininkarşılaşma ihtimali de var.
Ha ama Zoro illaki güçlü biriyle karşılaşır ancak zannetmeme sebebimi tekrar dile getireyim. İlk olarak Kaido'yu bu arcda beklemiyorum. İkinci olarak eğer bu arcda Kaido varsa şoganında güçlü olacağını düşününce Zoro'nun önünde Law-Marco-İnu-Neko gibi adamlar olduğundan sıranın Zoroya gelme ihtimalini düşül görüyorum.
Kk olmak istememesi bir başkasının korsan kral olmasına izin vereceği anlamına gelmiyor.Buyur Roger kk ol demiş o zaman size göre.Baya komik.Niye dövüştü bu adamlar madem aşması gerekmiyor da.Muhtemelen bölge için savaştılar.Roger ben özgürüm istediğimi yaparım diyince izin vermedi bölgesinde artık ne için geldiyse.Yani sonuç olarak beyazsakalı aşması gerekiyor bu adamın.Yonkoları aşmadan kk olamaz mangada açık açık söylendi.İşte senin ve diğerlerinin anlamadığı anlamak istemediği, anlamamaya direttiği kısım burası.
ADAMIN KK OLMAK GİBİ Bİ AMACI YOK ZATEN. Neyine rakip olacak Roger'a. İlgilenmiyorum diyor adam zaten. Tek gayesi AİLE.
Herkesin Roger konusunda kafasındaki imaj aynıymış demek ki Vura kıra, pata küte giden bir adam.. Durumun tersi çıkınca düşüş oldu haliyle. Ama bir bilgiyle Roger hakkında fikirler değişiyor ise yarın bir bilgiyle de yine eski itibarını kazanır forum gözündeBuggy WB'i överken Roger ile savaşıp hayatta kalan demiş, Shiki Roger öldükten sonra WB'e denizler sana kaldı demiş .
Oyaji-san tartışmasız efsane bir adam ama o bile Roger'in gücünü kabullenmiş. Gücü de Roger üzerinden değerlendiriliyor.
Bu son bölümde birden imajı düştü Roger'in niyeyse.
Adam gelmiş Mom'un adasında kitabeyi okumuş gitmiş krallar gibi.
Olmaz.Adamın birisi kk ilan edilmiş.Korsanların imparatoru yani herşey onun kimse yoluna çıkamaz.Heryeri fethettik diyorlar.Öyle bir durumda bir başkası borusunu öttüremez yani.Sen korsan kralsın ama banane bu bölgeler benim diyemez.Öyle şey mi olur şaşırdım bunu demene. :/ Roger dost olunca kralların lordlara toprak vermesi gibi vermiştir karışmamıştır eski düzenine ama istese def edebilirdi yani zamanında.Herkesin Roger konusunda kafasındaki imaj aynıymış demek ki Vura kıra, pata küte giden bir adam.. Durumun tersi çıkınca düşüş oldu haliyle. Ama bir bilgiyle Roger hakkında fikirler değişiyor ise yarın bir bilgiyle de yine eski itibarını kazanır forum gözünde
@Millennium Wizard
Çincao kk olmak için yapman gerekenleri söyledi, evet. Yonkouları aşman gerek dedi. Ancak şunu göz önünde bulundurmuyorsun. Beyazsakal da yonkouları aşmış bir adam. Neden dövüşmüşlerdir ? Roger Beyazsakal'ın bölgesine göz dikmiştir, Beyazsakal da bunu vermemek için dövüşmüştür. Baktılar ki birbirimize denk güçteyiz, Roger ''güçlüsün adamım seni taktir ediyorum'' demiş, yoluna gitmiştir. Beyazsakal'ın bölgesini ele geçiremeden kk olunmuyor mu anasını satıyım Köşe kapmaca değil ki bu, en fazla bölgeyi alan kk ilan edilsin.
Valla bu konuda ters düştük Hele Roger'ın çeyiz niyetine Wb'ye toprak vermesine hiç katılamadım. Hea bak şunu derim ama.. Roger tayfasını işin içine sokmamıştır bu durumda. Yoksa Beyazsakal ölüydü şimdi. Teke tekte kapışmışlardır. Yoksa oluşum olarak Roger daha güçlüydü Wb'den (tayfa olarak). Dürüst adammış ki dövüşüne kimseyi karıştırmayıp Beyazsakal gibi bir adamla karşılaştığı için, bölgelerine gücüne ve kendisine saygı duyduğundan bulaşmamıştır. Böyle düşünüyorum şimdilik.Olmaz.Adamın birisi kk ilan edilmiş.Korsanların imparatoru yani herşey onun kimse yoluna çıkamaz.Heryeri fethettik diyorlar.Öyle bir durumda bir başkası borusunu öttüremez yani.Sen korsan kralsın ama banane bu bölgeler benim diyemez.Öyle şey mi olur şaşırdım bunu demene. :/ Roger dost olunca kralların lordlara toprak vermesi gibi vermiştir karışmamıştır eski düzenine ama istese def edebilirdi yani zamanında.