Uzun soluklu bir dövüşte Wb'nin hastalığı illa ki tetiklenirdi.@Densetsu no Samurai
Yaşlı Wb kısmı karışık işte. :/ Bence kılıç yiyip zayıf düşmemiş Wb hala en güçlü olabilir.
Valla orasını bilmiyorum da yediği kılıç hastalığını tetikledi. Yere çöküp hareket edemez hale geldiği sırada da Akainu gelip göğsünü delince ipler orada koptu zaten.Uzun soluklu bir dövüşte Wb'nin hastalığı illa ki tetiklenirdi.
Düşün artık kalbini tutup diz çöken bir adama yapabildiği en fazla bu kadar.Üstüne de bisentoyla geri savrulmuştu o haldeyken bile.Bu sahnelerin üzerine Akainuya tayfa versen yonko olur yada yonko gücünde demiyorlar mı o zaman çıldırıyorum işte.Valla orasını bilmiyorum da yediği kılıç hastalığını tetikledi. Yere çöküp hareket edemez hale geldiği sırada da Akainu gelip göğsünü delince ipler orada koptu zaten.
Niye BigMom vursa tek mı atacaktı orda?Düşün artık kalbini tutup diz çöken bir adama yapabildiği en fazla bu kadar.Üstüne de bisentoyla geri savrulmuştu o haldeyken bile.Bu sahnelerin üzerine Akainuya tayfa versen yonko olur yada yonko gücünde demiyorlar mı o zaman çıldırıyorum işte.
Tek atacak demedim.Bir yonko diğerini o şekilde savunmasızken yakalarsa ağır yaralar.Öyle göğsünü kızartıp bıraktım olmaz.Bu tamamen yetersizlik göstergesi başka birşey değil.Dövüşe devam edemeyecek hale getirir.Ancak Wb yok mu daha dedi resmen sonrasında alayına gitti.Beceriksizlikten çok güç eksikliğiyle alakalı.Niye BigMom vursa tek mı atacaktı orda?
Zaten genç olsaydı en az 1-2 amiral ölür Garp ve Sengoku da işin içine girmek zorunda kalırdı. Gençlik başka beValla orasını bilmiyorum da yediği kılıç hastalığını tetikledi. Yere çöküp hareket edemez hale geldiği sırada da Akainu gelip göğsünü delince ipler orada koptu zaten.
Daha ne olabilir , adamın göğsünde koca delik açıldı. Shanks olsa kafasını mı kesecekti.Tek atacak demedim.Bir yonko diğerini o şekilde savunmasızken yakalarsa ağır yaralar.Öyle göğsünü kızartıp bıraktım olmaz.Bu tamamen yetersizlik göstergesi başka birşey değil.Dövüşe devam edemeyecek hale getirir.Ancak Wb yok mu daha dedi resmen sonrasında alayına gitti.Beceriksizlikten çok güç eksikliğiyle alakalı.
Dövüşmeye çok az daha devam edebilecekti.Akainuyu indirip arkasına karasakalı indirecek gücü kendinde bulamayacaktı.Daha ne olabilir , adamın göğsünde koca delik açıldı. Shanks olsa kafasını mı kesecekti.