Yahu arkadaşlar Nami işi zorlaştırıyor diyor Bende Nami işi kolaylaştırıyor diyorum :/Niye desin? İşi kolaylaşıyor işte, "erkek"lik mi taslıyor sanki orada?
Yahu arkadaşlar Nami işi zorlaştırıyor diyor Bende Nami işi kolaylaştırıyor diyorum :/Niye desin? İşi kolaylaşıyor işte, "erkek"lik mi taslıyor sanki orada?
O zaman;Fark etmez unvanının neyi kapsayıp kapsamadığı. Wb için denizlerin efendisi, en büyük korsan, en güçlü korsan, bu çağın zirvesi gibi birçok yakıştırma yapıldı. Kimin daha büyük olduğu ortada her türlü. Wb hayatta iken Kaido tanıtılsaydı yaşayan her şeyden daha güçlü denilemezdi zaten.
Wb balon.Fark etmez unvanının neyi kapsayıp kapsamadığı. Wb için denizlerin efendisi, en büyük korsan, en güçlü korsan, bu çağın zirvesi gibi birçok yakıştırma yapıldı. Kimin daha büyük olduğu ortada her türlü. Wb hayatta iken Kaido tanıtılsaydı yaşayan her şeyden daha güçlü denilemezdi zaten.
Luffy'nin bulduğu yola ve gösterilenlere göre kolaylaştırmış.Yahu arkadaşlar Nami işi zorlaştırıyor diyor Bende Nami işi kolaylaştırıyor diyorum :/
Yav arkadaşlar dediki Luffy Namiyi korumaya çalışıyor bu yüzden dezavantajlı durumda, bende Nami orada keyfinden durmuyor o olmasa Luffy çok tan kaybederdi diyorumLuffy'nin bulduğu yola ve gösterilenlere göre kolaylaştırmış.
Katılmıyorum. Nami olmasa başka bir yolunu bulup döverdi.Yav arkadaşlar dediki Luffy Namiyi korumaya çalışıyor bu yüzden dezavantajlı durumda, bende Nami orada keyfinden durmuyor o olmasa Luffy çok tan kaybederdi diyorum
Gördüklerimize göre kaybederdi. Ama tabiki Nami olmasada yenerdi çünki Luffy ölse seri biterKatılmıyorum. Nami olmasa başka bir yolunu bulup döverdi.
Kaybetti diye ölmesine gerek yok.Gördüklerimize göre kaybederdi. Ama tabiki Nami olmasada yenerdi çünki Luffy ölse seri biter