Akaiununun yumruğunuda elindeki çöp kılıçla durdurdu dimi ama Bunlar hep kılıçtanShanks'ın nasıl B. Ve K. Hakisi yoktur denilebiliyor ya.Yonko bu East Blue Korsanı değil ki.Otohime'nin bile varsa Shanks'ın nasıl olmayabilir?
Zaten Deniz Kralı Shanks'ın saçından korkuyor.Akaiununun yumruğunuda elindeki çöp kılıçla durdurdu dimi ama Bunlar hep kılıçtan
Aynen ya ben daha önce nasıl fark edemedim.Yonkou olmasınıda Teach'e borçlu gözündeki yaradan dolayı herkes korkup savaş meydanından kaçmış "KİNG" misalı @hdbfreshZaten Deniz Kralı Shanks'ın saçından korkuyor.
Cidden ya,nasıl böyle yorumlar yapılabiliyor.İlla -'si vardır tabi ama Yonko olacak adam yani.Otohime değil.Aynen ya ben daha önce nasıl fark edemedim.Yonkou olmasınıda Teach'e borçlu gözündeki yaradan dolayı herkes korkup savaş meydanından kaçmış "KİNG" misalı dediğimi One Punch Manciler bilir
Yani eğer gözündeki yaraya bakıp aa bak ezikmiş diyeceksek İmpel Down'da hazırlıksız yakalanan Teach ve tayfası Magellandan tek yedi resmen(Meyvesinden ötürü) Shiryu olmasa bugün Blackbeard'de olmuyacaktı.Cidden ya,nasıl böyle yorumlar yapılabiliyor.İlla -'si vardır tabi ama Yonko olacak adam yani.Otohime değil.
Aynen,eleştirilicekse Karasakal eleştirsin.En zaafi olan Yonko.Dövüşleri sırasınca hep konuşmaya dalıyor.Yiyor yumruğu.Örnek olarak.Luffy'den yediği yumruk,Magellan,Ace ile olan dövüşü sırasında her ne kadar yensede yediği yumruk ve Beyazsakal'dan yediği darbeler.Her ne kadar öldürsedeYani eğer gözündeki yaraya bakıp aa bak ezikmiş diyeceksek İmpel Down'da hazırlıksız yakalanan Teach ve tayfası Magellandan tek yedi resmen(Meyvesinden ötürü) Shiryu olmasa bugün Blackbeard'de olmuyacaktı.
Balık yiyor dedim zaten.Eğer bu mantık ile bakıcaksak kolunuda basit bir deniz canavarına kaptırıyor Bunlar ODA'nın sıvaması http://www.turkcraft.com/One_Piece/580/9 Çok güçlü olaydı bu sahnede kapışırdı daha çok erken diyor
Gençlik beni niye ciddiye alıyorsunuz?Shanks'ın nasıl B. Ve K. Hakisi yoktur denilebiliyor ya.Yonko bu East Blue Korsanı değil ki.Otohime'nin bile varsa Shanks'ın nasıl olmayabilir?
Fazla anlaşılmıyordu ciddi olarak yazmadığınBalık yiyor dedim zaten.
Gençlik beni niye ciddiye alıyorsunuz?