Oda'nın ne yapacağı belli olmaz Tabii biraz sınırlı kullanır bunu Marco.Bence bu kadarı fazla olur.
Oda'nın ne yapacağı belli olmaz Tabii biraz sınırlı kullanır bunu Marco.Bence bu kadarı fazla olur.
Viz'de de benzer.Aynen. Yani yüzde yüz konuşmak tabii bana düşmez ama ben gördüğüm çeviriler arasından cnet128'in olana güveniyorum. Daha tutarlı ve mantıklı oluyor. O yüzden oradan alıp söyledim.
Eh. Artık tamam diyebiliriz.Viz'de de benzer.
Harry Potter'da da görmüştüm. Yani Chiyu Chiyu no Mi gibi insanları iyileştirebilir. Umarım olur. Oda kendini tekrara düşürmüş gibi görünebilir ama Kilo Kilo no Mi vardı. Ton Ton no Mi çıkardı@amaneden
cnet128'e ben de güveniyorum. Bu konuda onların söylediklerini doğru kabul ediyoruz öyleyse. :/
Bu arada @kuroashi.no.sanji1993 'ün söylediği şeyin olma ihtimali oldukça yüksek. Efsanelerdeki anka kuşu sadece kendisini değil başkalarını da iyileştirebiliyor. Hatta anka kuşunu bu kadar özel yapan şey aslında başkalarını iyileştirebiliyor olmasıdır.
Düşündüm de Kaido karşısında yalan olmuş Luffy'yi iyileştirip ikinci, hatta üçüncü raunda bile çıkarabilir bu yetenek. Luffy'nin tek karşılaşmada Kaido'yu indiremeyeceği bilinen bir şey. Oda her zamanki gibi arc içinde birkaç kez kapıştıracak bu karakterleri.
Bir düzeltme. "This guy’s Armament Haki... It’s so tough...!!" Diyor orada.
Çevirinin en doğru hali buysa benim de görüşüm değişti o zaman. En güçlü b. hki değil çok sert bir b. hakisi varmış arasında temel fark var bayağı artık bunu dikkate almak lazım güzel bilgilendirme sağolun.Viz'de de benzer.
Kaçıncı bölümdü bu? Bir orijinaline bakayım.Çevirinin en doğru hali buysa benim de görüşüm değişti o zaman. En güçlü b. hki değil çok sert bir b. hakisi varmış arasında temel fark var bayağı artık bunu dikkate almak lazım güzel bilgilendirme sağolun.
EDİT: Ama hala bisküviyle alakası olmadığınıda anlamışsınızdır oraya yoranlar orada luffy hakiyi değerlendiriyor.
837'nin sonlarıydı yanılmıyorsam.Kaçıncı bölümdü bu? Bir orijinaline bakayım.
Adam viz mediyayı vermiş resmi çeviri. O çevirilere bakılmaz daha mantıkenルフィ「…くそ!!硬ェ…!!こいつの “武装色” っ!!」
Luffy ''Lanet olsun. Sert. Bu adamın Busoshokusu'' diyor. Yani karşılaştığım en sert Busoshoku anlamı çıkabilir de çıkamayabilir de.
Kaynak
http://mangakansou.com/【ネタバレ】onepiece-ワンピース 837 感想【注意】/2/