Çoluk çocuğun verdiği hasarları handikap diye önüme atıyorsun yav.Çincaoya kullanıdğı haki ile Doff a kullandığı bir mi sence.Bence dağlar kadar fark var arada.
Herkesi kurtarıcam hevesine düştü de bunun handikaplık durumu yok işte.G4 den çıkınca bir şey elde etmeyecek ki.G4süz Doff a doğru düzgün vuramıyor bile.g4 den çıksa ne kaçabilecek ne de dinlenebilecek.Hayvan gibi dayanıklı Doff varken orada g4 den çıkmadan vurabildiğin kadar vurup indirecen işte.Bu arada bir tane daha vursa Doff inerdi demen yanlış.KKG nin gücünü gördün.Kong gun yanında resmen bebe oyuncağı.Kg zaten aşırı bir hasar vermiyordu Doffa.Sağa sola çarpması da bitirdi Doffu.
Bana göre torpilli.Bu torpil mangakanın arciçi torpili değil.Genel bir torpil.Dede KK dengi baba efsane bir adam çocuk çıkıp da Coby olacak değil ya.
Kong Gun yediği sıra ben nerdeyim diyordu Dof, kardeş senin kafan iyi mi?
Ben sana Manga'dan örnekveriyorum sen bana kendi fikrini söylüyorsun. Kinemon'u sen mi ben mi çiziyoruz? Adam Kinemon'un ağzından söyletmiş işte. Herkesi kurtarması haksız bir sorumluluk yüklüyor.
Bellamy dövüşü sonrasınıda yine Mangaka çizmiş. Dof'a güçten düşmüşsünü Mangaka çizmiş. Sen hala kendi sözlerinden bahsediyorsun. Ben sana Manga'dan örnek veriyorum sen bana alakasız şeyler diyorsun.
Sağı sola çarpıp yara aldığına inanıyorsunuz. O da ayrı bir komik. Sana biisi bir yumrukla şehir turu attıracak ama sadece yere çarpman sana zarar verecek? Bu da fiziğe aykırı bir şey. Sana biri öyle bir kuvvet uygulasın bakalım sadece yere çarpman mı sana acı yaşatıyor. Az düşünmek yeterli.
Sana göre öyle olması mantıklı olduğunu göstermiyor.