Yahu Wb zamanında bayrağını bırakmış adalara, kimse cesaret edememiş saldırmaya. Kaido tek geziyor diyorum. Teach bizim bildiğimiz garantici adam hiç bilmediği devrimcilerin karargahına saldırmayı göze almışsa orada bir durup düşünmek lazım. Yonkouları yonkou yapan şey aynı zamanda kendi güçleri değil mi? Sabo var Dragon var ve adam buraya dalmaya kalkıyor. Ben buradan Dragon yonkou demem. Dragon'u çık oraya Akainu'yu koy, Teach saldırmazdı bence.@Daredewill
Bireysel gücünün zayıf olup olmadığını tartışmam bile. Lakin dediğin gibi kendisi zayıf ama Sabo'dan güçlü 10 komutanı olsaydı eğer efsane olurdu. Sabo'dan güçlü adam direkt amiraldir zaten. 10 tane amiral de ortada ne yonkou bırakır ne de dünya. :/
@Siyah Ateş
Sen bana güven. Yakında hepimiz göreceğiz devrimcilerin gücünü. O kadar ballayıp ballayıp sonra da hiçbir şeyini göstermeden millete yem edecek değil Oda. Tarzını hepimiz biliyoruz.
Bir de Spandam gibi gevşekleri saymazsak güçlü olmazsan millete önderlik edemezsin. OP öyle bir seri. Adını duyan korkudan altına ediyor. Mf'de millet Luffy'nin h.hakisini görünce "Niye şaşırıyoruz la biz? Bu velet Dragon'un oğlu." denmedi mi? Iva reyiz direkt Dragon'u düşünmedi mi? Bunlar Oda'nın bizlere mesajı. Bakın diyor bu adam gümbür gümbür geliyor hazır olun diyor.
Not: @Daredewill @Reiper @Millennium Wizard gibi haterlara bakma sen.
Ek: Nottaki isimlerde son derece değerli fikirlere sahipler.
Son düzenleme: