al stat olarak vereyim değerlerini :/Nope, o konuda da Zoro önde.
Yalnız senin mantığa göre full beden yapan yapmayandan daha fazla b.hakiye sahip oluyor. Bu mantıkla Zoro'yu da önüne koyamazsın ki bu noktada Dof'un bile full beden yaptığını görmedik.Sanji > Belamy
Sanji ile Vergo tekme tokuşturduklarında Sanji'nin ayak pert.
Belamy,Luffy'e yumrukla vurduğunda zarar veriyor herhangi betona vurmuş etkisi olmuyor.Kol kemiği kırılmıyor yani.
Vergo'nun b.hakisi > Luffy'nin b.hakisine getirip.
Zoro'nun Vergo gibi tüm vücut koka yapan birine Pica'ya b.haki olarak üstün geliyor diyerek.Oradan Vergo'ya göz kırparak
Zoro'nun b.hakisi > Vergo'nun b.hakisi dedim.
Zorlama biraz biliyorum :/
Ama kıyaslayacak başka birşey yok zaten. Belki Tashigi'nin Vergo'yu kesememesi birşey ifade edebilir.
Tabi Pica'nın b.hakisi ile Vergo'nun ki eşitmi o da belli değil.
Doğru dedin Vergo-Luffy kıyasında tam doğru olması için Luffy'nin de yumrukla vurması lazım.Yalnız senin mantığa göre full beden yapan yapmayandan daha fazla b.hakiye sahip oluyor. Bu mantıkla Zoro'yu da önüne koyamazsın ki bu noktada Dof'un bile full beden yaptığını görmedik.
Bellamy'nin tekniği ise güçlü bir teknik. Doğrudan fiziksel olarak Zoro'nun karşılayabileceğini düşünüyorsanız bilmiyorum. Hani Zoro direk beton etkisi yaşatırdı Bellamy'e diyebiliyor musunuz direk?
Bellamy Luffy'nin b. hakisini geçmedi, Luffy geçmesine izin verdi.
KK tayfası için ayrı bir düşünceye girmen gerekli.KK'nın sağ kolu diye net olarak bir amirali alır mı diyeceğiz, neden böyle düşünelim? Bu adamlar uç güçte adamlar. Biri alır öteki alır ama kesinlik yok, duruma bağlı. Roger bile şimdi olsa kesin mi alacak herkesi. Üstelik oradaki Ray yaşını başını almış kendide belirtiyor bunu. Genç olsa bile Kizaru'ya karşı kesin kazanır diye bir şey yok ki yaşlı hali yenilir diyebiliriz gönül rahatlığı ile.
Çekinme mevzusu ise sırf övmek adına geçen bir şey. Yoksa koskoca denizciler ne kadar güçlü olursa olsun bir adamdan çekinecek değiller
Ben birebirde dağıtır diyorum tayfadan herhangi birini. Bire çokta ise hepsini yener.
Luffy'nin nasıl bir adam olduğunu bilmediğinden öyle gülüyon tabi.
Bilerek darbeyi aldığı doğru ama bilerek hakisini geçirtmesi tamamen senin düşüncen ki ilk defa duyduğumdan gülüyorum, yoksa bi artniyet yokLuffy'nin nasıl bir adam olduğunu bilmediğinden öyle gülüyon tabi.