Ben adamın delilini güçlendirdim. Yanlış anladığım bir durum yok. Farkındasındır zaten.Senin bu yazdığını dahi yanlış anlayıp garip cevaplar verecekler diyeceğim de Alpamis iki dk dayanamamış. XD
Ben adamın delilini güçlendirdim. Yanlış anladığım bir durum yok. Farkındasındır zaten.Senin bu yazdığını dahi yanlış anlayıp garip cevaplar verecekler diyeceğim de Alpamis iki dk dayanamamış. XD
Adam bişey demiyor zaten, söylediğinde de haklı. Luffy'den üstün diyemezyiz x karekterin falanca güce yatkınlığı var diye.Tashigi ve Zoro güzel bir örnek oldu cidden. Teprikler
Luffy b. hakim zayıf dedi mi ? Dedi. Kendince öyle olduğunu düşünüyor oluşu yine kendini bağlar Zoro'dan böyle bir cümle duyduk mu ? Hayır.
Belami'den yumruk yiyip gözü içine kaçan Luffy mi ? Evet. Hasarları minimize eden lastik ve kokayı birleştirmesine rağmen kokası aşılan kişi Luffy mi ? Ona da evet.
Luffy'nin b. hakiyle yaptığı ve Zoro'nun b. hakiyle yapamayacağı bir şey gösterebilir misin ? Yok.
Bir de bir önceki mesajımda Zoro'nun b. hakisi hakkında dediklerimi bu mesaja eklersen kimin hangi haki türünde daha iyi olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor zaten
O örneği anla diye verdim. Kıyas yaptığımı düşünmedin umarım?Tashigi ve Zoro güzel bir örnek oldu cidden. Teprikler
Luffy b. hakim zayıf dedi mi ? Dedi. Kendince öyle olduğunu düşünüyor oluşu yine kendini bağlar Zoro'dan böyle bir cümle duyduk mu ? Hayır.
Belami'den yumruk yiyip gözü içine kaçan Luffy mi ? Evet. Hasarları minimize eden lastik ve kokayı birleştirmesine rağmen kokası aşılan kişi Luffy mi ? Ona da evet.
Luffy'nin b. hakiyle yaptığı ve Zoro'nun b. hakiyle yapamayacağı bir şey gösterebilir misin ? Yok.
Bir de bir önceki mesajımda Zoro'nun b. hakisi hakkında dediklerimi bu mesaja eklersen kimin hangi haki türünde daha iyi olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor zaten
Hiç.Yani Sanji'de K.haki de Luffy'den iyi mi oluyor
O zaman Luffy'nin kral hakiye yatkınlığı var ve 2 yıldır kullanıyor diye kral hakisi Zoro'dan daha iyi de diyemeyiz ? Ben gösterilenler ışığında beklentimi yazıyorum. Ama yine farklı anlayıp farklı yorumlayacak olanlar ''heh işte kendin dedin bak.. Senin beklentin'' diyeceklerdir. Ama gösterilenleri hesaba katmazlar tabii Ama şu konuda haklısın. Görmek istemeyene gösteremezsin. Konuşunca forum tarihindeki ilk fan ilan ediliyorsun adeta. Fan gören masum köylüAdam bişey demiyor zaten, söylediğinde de haklı. Luffy'den üstün diyemezyiz x karekterin falanca güce yatkınlığı var diye.
Zoro Luffy dengi bi karekterdir bence. Çünkü adamdan beklentim var bu kadar açık ve net daha fazlasını anlatmana gerek yok. İnkar etmek isteyen çerçeveyi bile inkar eder boşu boşuna site içi Zoro fanları mevzusu açacaksın 40 yıllık
Son paragrafına da cevap vereyim madem başladık. Luffy fillerle cebelleşirken sen Zoro karınca yeniyor diye Zoro'yu arşa çıkarmaktasın. Asıl büyü Zoro'da olsa gerek ki çer çöp yendi diye Wb'yi yenmiş gibi davranılıyor. :SO zaman Luffy'nin kral hakiye yatkınlığı var ve 2 yıldır kullanıyor diye kral hakisi Zoro'dan daha iyi de diyemeyiz ? Ben gösterilenler ışığında beklentimi yazıyorum. Ama yine farklı anlayıp farklı yorumlayacak olanlar ''heh işte kendin dedin bak.. Senin beklentin'' diyeceklerdir. Ama gösterilenleri hesaba katmazlar tabii Ama şu konuda haklısın. Görmek istemeyene gösteremezsin. Konuşunca forum tarihindeki ilk fan ilan ediliyorsun adeta. Fan gören masum köylü
Ülen Luffy ne kadar mıçsa da boş. Ne kadar rezalet vs. ler çıkarsa da boş. Öyle bir büyü var ki, Prensimiz ne yaparsa yapsın kimse ondan üstün olamazzzz! Tırajyekomik. Vakti geldi ayrılığın. Başarılar diliyorum herkese
Zoro K haki gösterseydi haklı olurdun... Bildiklerimizle gidecek olursak Luffy'nin k hakisi çok dandik en alt sevie sayılıyor, Oda açıklamasında.O zaman Luffy'nin kral hakiye yatkınlığı var ve 2 yıldır kullanıyor diye kral hakisi Zoro'dan daha iyi de diyemeyiz ?