Sorun aynısını Zoro için görememen. Zoro vs attığı sırada Pica'yı ortaya çıkaramıyor bile. Kandırılıp arkada bırakılmasını yetmiyor bir de Orlumbus tarafından fırlatılıyor. Pica ise salaklık yapıp vücudunu direk Zoro'ya açıyor hakisini geçemeyeceğini düşünerekten ve Zoro o adamı kesiyor.O zaman Luffy'nin kral hakiye yatkınlığı var ve 2 yıldır kullanıyor diye kral hakisi Zoro'dan daha iyi de diyemeyiz ? Ben gösterilenler ışığında beklentimi yazıyorum. Ama yine farklı anlayıp farklı yorumlayacak olanlar ''heh işte kendin dedin bak.. Senin beklentin'' diyeceklerdir. Ama gösterilenleri hesaba katmazlar tabii Ama şu konuda haklısın. Görmek istemeyene gösteremezsin. Konuşunca forum tarihindeki ilk fan ilan ediliyorsun adeta. Fan gören masum köylü
Ülen Luffy ne kadar mıçsa da boş. Ne kadar rezalet vs. ler çıkarsa da boş. Öyle bir büyü var ki, Prensimiz ne yaparsa yapsın kimse ondan üstün olamazzzz! Tırajyekomik. Vakti geldi ayrılığın. Başarılar diliyorum herkese
Bu dövüşü Luffy'i yapsa sen yine aynı şeyleri söylerdin. Bunu kendinde farkedememen en acı verici nokta.
Luffy bütün gün olduğu gibi dursa Pica hiçbir zarar veremezdi ona kaya formunda. Kendini çıkarıp Luffy açsa Luffy ne yapardı biliyonuz. Ki beklemesine gerekte yok.