Zoro ile luffy biraradayken bir amirali parçalarlar şu saatten sonra Akainu dışında.Luffy de tek yener zaten adam yonkoya gel dövüşelim diyor.Aga ne alaka,2 yil once tattilar amiral gùcünü,farkinda karsisindakinin ne kadar güçlü oldugunun.
Zoro yeni gücünü test etmek istiyor,bir amiral karsisinda neler yapabilecegini gormek istedi olay bu.
Oyle ust uste koyma durumu yok.Zoro ile Luffy bir amirale karsi durabilirler.Bu saatten sonra.
yani sen diyorsun ki Luffy şu an aokiji veya Kizaruyu 1 e 1 de indirir.Luffy 2 yılönce de amirale gel dövüşelim diyordu.Tek atmaya utandı aokiji.Gel dövüşelim diyor diye dövebilecek güçte olmuyor.Z
Zoro ile luffy biraradayken bir amirali parçalarlar şu saatten sonra Akainu dışında.Luffy de tek yener zaten adam yonkoya gel dövüşelim diyor.
Yonkoya bunu diyorsa gücüne güveniyor demektir luffy yaniyani sen diyorsun ki Luffy şu an aokiji veya Kizaruyu 1 e 1 de indirir.Luffy 2 yılönce de amirale gel dövüşelim diyordu.Tek atmaya utandı aokiji.Gel dövüşelim diyor diye dövebilecek güçte olmuyor.
bu adamlar 10 gün g4 gücünde dövüşebilen adamlar.Luffy ise 1 saate patates oldu Doff karşısında.Ha dersenki amiral 1vs all yapacak doff gibi.Luffy tabiki alır.Dragon gelir şenks gelir sabo gelir Wb dirilir gelir.Yonkoya bunu diyorsa gücüne güveniyor demektir luffy yani
bir amirali indirebilir.Yarı yarıya şansı var en kötü.Luffynin amiralden eksiği yok o günler geride kaldı.G4 ile fazlası var hatta.
10 gün g4 gücünde dövüşemezler.Amiralle kapışan komutanlar 1 gün dayanamayıp bir tank saldırısına pert oluyor.G4e g4 darbelerine bir amiral 10 gün dayanamaz bu mümkün değil benim okuduğum mangada.bu adamlar 10 gün g4 gücünde dövüşebilen adamlar.Luffy ise 1 saate patates oldu Doff karşısında.Ha dersenki amiral 1vs all yapacak doff gibi.Luffy tabiki alır.Dragon gelir şenks gelir sabo gelir Wb dirilir gelir.
birincisi bu amiraller logia yani fiziksel darbe almıyorlar.Diğer bir konu ise amirallerin meyvesel hayvanlıkları g4 gücüne eştir bana göreluffyg4 ile vurup doff a sadece yüzeysel hasar verirken akainu magma ile gömdüğünde kalıcı hasar verir.Aokiji dondurarak direk saf dışı edebilir.Kizaru tesbih gibi iplik yapar zaten.10 gün g4 gücünde dövüşemezler.Amiralle kapışan komutanlar 1 gün dayanamayıp bir tank saldırısına pert oluyor.G4e g4 darbelerine bir amiral 10 gün dayanamaz bu mümkün değil benim okuduğum mangada.
Bencede yenmeli ikisi birlikteyken.Z
Zoro ile luffy biraradayken bir amirali parçalarlar şu saatten sonra Akainu dışında.Luffy de tek yener zaten adam yonkoya gel dövüşelim diyor.
haydaa.Sonra zoro'cu abartması oluyorLuffy de tek yener zaten
Okuduğun mangada harbi öyle bi şey yok.G4'ü 3 saat açık tutabilsin göbek atacaz.Sen 10 gün demişsin.G4e g4 darbelerine bir amiral 10 gün dayanamaz bu mümkün değil benim okuduğum mangada.