Mantikli olarak bakilinca Luffy nin Kaidoyu yenmesinden daha olaganForumda dolanırken gördüm. Dof'un Aokijiyi yenebileceğini düşünen insanlar varmış. Tuhaf.
Mantikli olarak bakilinca Luffy nin Kaidoyu yenmesinden daha olaganForumda dolanırken gördüm. Dof'un Aokijiyi yenebileceğini düşünen insanlar varmış. Tuhaf.
O kesin bir şey zaten. Mecburen yenecek onu.Mantikli olarak bakilinca Luffy nin Kaidoyu yenmesinden daha olagan
Demek ki mangada herkes herkesi yenebiliyormuş.Yani milleti goruslerine gore yargilamak yakisik almaz.Ben cikip Luffy Kaido u alamaz alacagini dusunenler hayal kuruyor dersem ne kadar dogru olur ?O kesin bir şey zaten. Mecburen yenecek onu.
Yok ben onu demiyorum. Yok Aokiji yenmezmiş o yüzden peşine amiral yollayın demiş vs şeyler yazmışlardı. Yok Smoker'ı kurtardı Dof'a saldırmadı gitmesine izin verdi vs şeyler yazmışlardı. Onun üzerine yazdım bunu. Yoksa Oda istese herkes herkesi yener.Demek ki mangada herkes herkesi yenebiliyormuş.Yani milleti goruslerine gore yargilamak yakisik almaz.Ben cikip Luffy Kaido u alamaz alacagini dusunenler hayal kuruyor dersem ne kadar dogru olur ?
Aksine Aokiji'nin Dof'u yenebileceğini düşünenler de varForumda dolanırken gördüm. Dof'un Aokijiyi yenebileceğini düşünen insanlar varmış. Tuhaf.
O olay karişik biraz ya.Doff un hem smoker i öldürmesi hem de dressrosa ya yetişmesi gerekiyordu.Bir tarsfta aokiji diğer tarafta Law ve Luffy var.Doff mantikli olani yapip Law ve Luffy ile kapişmayi seçti.Yok ben onu demiyorum. Yok Aokiji yenmezmiş o yüzden peşine amiral yollayın demiş vs şeyler yazmışlardı. Yok Smoker'ı kurtardı Dof'a saldırmadı gitmesine izin verdi vs şeyler yazmışlardı. Onun üzerine yazdım bunu. Yoksa Oda istese herkes herkesi yener.
Doğru başka bir durumda karşılaşsalar Aokiji alır. Zaten oradaki amacı Smoker'ı kurtarnak. Kurtardı da zaten.O olay karişik biraz ya.Doff un hem smoker i öldürmesi hem de dressrosa ya yetişmesi gerekiyordu.Bir tarsfta aokiji diğer tarafta Law ve Luffy var.Doff mantikli olani yapip Law ve Luffy ile kapişmayi seçti.
Gerçi Aokiji bence Doff dan gucludur fakat Ph deki olay ile karşilaştirma yapmak yanliş.Aokiji Doff a dalamazdi orda.Doff hukunet destekli iken Aokijinin herhangi bir baği kalmamis hukumet ile.
İkinci kere yazıyorum. Dediğim yanlış anlaşıldı. Phdeyken yok Aokiji yenemezmiş o yüzden peşine amiral yollayın demiş vs şeyler yazmışlardı. Yok Smoker'ı kurtardı Dof'a saldırmadı gitmesine izin verdi vs şeyler yazmışlardı. Onun üzerine yazdım bunu. Dof'un arkası sağlam olmasa Aokiji harcardı bana göre. Uzun sürerdi ama.Aksine Aokiji'nin Dof'u yenebileceğini düşünenler de var
Bence denk karekterler
Spoiler vermiş resmen. Bigmom'ın düşmeyeceği kesinleşti gibi. Bir ara Luffy'nin Bigmom'ı zayıflatacağını ve kaymağını Teach'in yiyeceğini söylemiştim. Öyle mi olacak acaba? :/Bugünkü twitcasting canlı yayınında Editör Sugita ile yapılan röportaj hakkında konuşulmuş. Editör Sugita'ya göre:
Kaynak: 5 Aralık twitcasting yayını: http://twitcasting.tv/school_of_jump/movie/328175780
- One Piece gelecek yıl Wano arkına girecek.
- Whole Cake Island arkının ise %50'den fazlası tamamlanmış.
Ayrıca bilgi için Sandman'e teşekkür ederiz.