Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mümkünatı yok marco gibi başını ezerlerdi daha zor ezerlerdi ama ezerlerdi.Bir teach çıkmasa bile diğer yonkolar bölgeler için savaşıyor.Akainuya yedirmezler o yerleri.
Hocam olurdu bencede adam yaşlı ve hasta hali bile olsa WB ile kafa kafaya gitti. Tüm Yonko tayfasını karşısına aldı Marco ile arasında ciddi fark var yapma gözünü seveyim :D Hatta BBnin şu halinden bile güçlü olabilir.
Akainu ve Dragon Yonko seviyesine en yakın iki karakter gibi duruyor.

Hocam olurdu bencede adam yaşlı ve hasta hali bile olsa WB ile kafa kafaya gitti. Tüm Yonko tayfasını karşısına aldı Marco ile arasında ciddi fark var yapma gözünü seveyim :D Hatta BBnin şu halinden bile güçlü olabilir.
Akainu ve Dragon Yonko seviyesine en yakın iki karakter gibi duruyor.
Hasta,yaralı ölecek adam istediği an yerin dibine gömdü zira shanks ayarı verdi.Şimdi güçlendiyse bilemem ama mfye göre yonko ile arasında birkaç gömlek fark var bir yonko harcar onu affetmez.

Bizi mihawk fanlarıyla karıştırmışsın anlaşılan yada akainu yonko olur diyenlerle,kimse doflamingo yonko gücünde demedi. :)
Dofu yonkou yapmadınız ama amiral yaptınız, yonkoudan baskası alamaz onu sizin gözünüzde. Ama boş çıktı adam 40 yıldır yaptıgını luffyler 3 yılda yaptı.. cracker çıkar crakerden güçlü dersiniz jack çıkar jackten güçlü dersiniz ama aokiji ayrı ayar verdi fujitora ayrı ayar verdi bu adama... bilgiği şeyler olmasa dünya hükümeti bunu yer altında bu kadar güçlenmesinede izin vermezdi. Grand linedaki adamlara göre bakıyorsunuz siz daha olaylara inu ve nekonun gücüne bakarsak herkes asırı güçlü yenidünyada doflamıngo pek sırıtmıyor aralarında bence. Sizin iş fanlık.

Akainuda yonkouların hiç birinin altında kalmaz bin defa yazdım amiral=yonkou kaptanı. Beyazsakalı ayrı tutacaksınız o farklı bi seviye. Roger garp onun rakipleri

Dofu yonkou yapmadınız ama amiral yaptınız, yonkoudan baskası alamaz onu sizin gözünüzde. Ama boş çıktı adam 40 yıldır yaptıgını luffyler 3 yılda yaptı.. cracker çıkar crakerden güçlü dersiniz jack çıkar jackten güçlü dersiniz ama aokiji ayrı ayar verdi fujitora ayrı ayar verdi bu adama... bilgiği şeyler olmasa dünya hükümeti bunu yer altında bu kadar güçlenmesinede izin vermezdi. Grand linedaki adamlara göre bakıyorsunuz siz daha olaylara inu ve nekonun gücüne bakarsak herkes asırı güçlü yenidünyada doflamıngo pek sırıtmıyor aralarında bence. Sizin iş fanlık.

Akainuda yonkouların hiç birinin altında kalmaz bin defa yazdım amiral=yonkou kaptanı. Beyazsakalı ayrı tutacaksınız o farklı bi seviye. Roger garp onun rakipleri
Güzel mizah yapmışsın hele Amiral = Yonko kısmına Cem Yılmaz'a güldüğümden fazla güldüm. :)

Luffy dışındaki karakterler seride güç dengelerini iyi biliyor. Kimi yenip kimi yenemeyeceklerini de iyi biliyorlar. Örneğin Doffy, Aokiji'den çekindi. Ama Doffy, Elmas Jozu ile Smoker ı kolaylıkla alt edebilirdi. Doffy nin yonkou 1.adamına denk olduğunu düşünüyorum. Jack gibi... Mihawk henüz bilinmeyen gizemli bir adam.
Konuyu kirletmeyim diye yazını genele taşıdım.
Doffy'nin Jozuya nasıl hasar verebileceğini düşünüyorsun??
Doffy nin Jozuya yapabileceği tek şey Jozuyu durdurabilmektir. O da o kadar, başka bir cacık yapamaz.

Konuyu kirletmeyim diye yazını genele taşıdım.
Doffy'nin Jozuya nasıl hasar verebileceğini düşünüyorsun??
Doffy nin Jozuya yapabileceği tek şey Jozuyu durdurabilmektir. O da o kadar, başka bir cacık yapamaz.
Cidden çok komiksiniz.Adam onu daha uyanış açmadan yapıyor.Uyanışla ortada jozu falan bırakmayacağı bariz.Kapana kıstırır.Jozu kesilemeyecek olsa shanks çaresiz kalırdı.Demek meyveyi aşabilirsin kıstırdıktan sonra.

Sybe

Bana biri mangadan Mİhawk'ın renklendirmesini atabilir mi avatar yapacağım

Kıstırdıktan sonra meyve nasıl aşılıyor orayı tam kavrayamadım.
Jozuyu kesmek zorunda değilsin onun dışında da zarar verebilirsin.Ha bana göre hakiyle kesilir de yoksa shanks bile kılıcıyla kesemez.Onu geçtik baski ve basınçla bedenine zarar verebilirsin.Luffy onlardan hızıyla çok kaçtı yoksa fındık kıran gibi kapana kısılacaktı.Elmas ciddi darbelerle parçalanabilir öyle olmasa da jozu o darbeyi hisseder zaten etkilenmeme gibi bir durumu öyle bir lüksü yok.Siz adamı ne sanıyorsunuz anlamadım magma da işlemiyordu bir zamanlar bir gruba göre.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık