Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basınç dayanımı dedim. Isıya göre soğuğa göre demedim.
Dediğin doğru aslında,
Elmas en sert madde olarak biliniyor. Ama dayanıklı olabilmesi için esneme özelliğinin de olması lazım bu yüzden yüksek basınçta kırılabilir.
Ama yinede bu basıncı Doffynin yapabilceğini sanmıyorum :D

O cüsseyle g4 kadar hızlı olmadığı ve Dof uyanışta uzaktan saldırdığı için seyreder aynen dediğin gibi.Kaçıp kurtulsa da yorulur en sonunda da darbeleri alır luffy gibi olmaz.
Benim sıkıntım Doffynin Jozuyu indirebilecek bir saldırısı olmadığını düşünmem yoksa dediklerinde sıkıntı yok.
Doffynin jozuyu aldığını görmeden de inanmam o saldıraların Jozuya etki edeceğine.

Benim sıkıntım Doffynin Jozuyu indirebilecek bir saldırısı olmadığını düşünmem yoksa dediklerinde sıkıntı yok.
Doffynin jozuyu aldığını görmeden de inanmam o saldıraların Jozuya etki edeceğine.
Şunun onu alacak saldırısı yok o şuna hayatta etki etmez gibi cümleler tamamen saçmalıktır.Öyle birşey yok.Korsan kralın iki mızrağa öldüğü seriyi okuyoruz.Bellamy bile luffye zarar verebiliyor imkan verirsen.Yani şartlar oluşunca birbirine zarar veremeyecek kimse olmaz.Üstünlüğü ele alırsan da zaten hasarı elbet verirsin.Yok edilmez varlık değil bunlar insan.Zor duruma düşecek yorulacak elbet hasarlara açık hale gelecek.

Kolunu dikkati dağılınca kaybetti zaten. Onların zayıflığı en güçlü adama aşırı güvenmeleriydi.

Birisi yapılabileceğini gösterdiyse buna diğerlerinin de imkanı vardır imkansız değil manasında kullandım. Amiralin poşet ettiği yeri bir göstersene en son marcoyu geçemiyordu hani şu garpın tek yumrukta yamulttuğu adam :)
Abi birisi dediğin shanks:yonko.. bu adamlardan seride 4 tane var (korsan olarak) bu adamlarla dofu kıyaslaman bu yapıyorsa dofta yapabilir demen dof fanlarının saçmaladıklarını düşünmemde haklı oldugumu gösteriyor resmen.

Shanks dediğin adam beyazsakal gemisinde haki salarak tayfasını bayıltacak kadar cesaretli,adam bi lafıyla savası durdurabilecek ,karasakalın kaçmasını saglayabilecek adam.. ( amiraller yorgundu diye shankstan korkup onlardan korkmuyor yoksa tüm tayfasıyla birlikte akainudan kaçmıştı karasakal). Yanı shanks yapıyorsa baskası yapar demen o kadar saçma ki..

Beyaz sakal tayfası vs akainu yu aç oku birader coby ve shanks araya girmese hiçbiri ordan sag çıkamıyacak.

Son düzenleme:
Jozu'nun bir bacağını da alın Mingo Jozu'yu yenemez. Zarar verecek saldırısı yok çünkü.

Seride ne kesildiğini ne de delindiğini görüp duymadığımız bir meyve hakkında aksini iddia eden trollüyordur açık açık :)

Hele ki Jozu gibi Mingo'yla kalibre olarak aynı seviyelerin hatta bence daha üst seviyenin bir elemanı Jozu'nun elmasını da hakisini de geçemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık