Ben de izlemedim. Sadece isimden yola çıktımOrasını bilemiyorum doğrusu. Ama yeni çıkan şeylerle beraber logia indi tahttan bence. Tabii yeni şeyler göstere de bilirler.
İzlemedim filmi var mı bir olayı?
Ben de izlemedim. Sadece isimden yola çıktımOrasını bilemiyorum doğrusu. Ama yeni çıkan şeylerle beraber logia indi tahttan bence. Tabii yeni şeyler göstere de bilirler.
İzlemedim filmi var mı bir olayı?
işte bu da beni umutlandırıyor.Oda boşuna gizlemiyordur.Yani tam adını bilmiyoz olabilir![]()
Ama ben hala pek sanmıyorum. Shanks bir D için fazla vurdum duymaz sankiişte bu da beni umutlandırıyor.Oda boşuna gizlemiyordur.
final arc dda tayfayı destekleyecek yegane adam.
Tayfayla dövüşür mü sence?
Aptal ya o a biraz.Luffyi sinir etmk için öyleydi bence.Ama ben hala pek sanmıyorum. Shanks bir D için fazla vurdum duymaz sanki
Yok la niye dövüşsün![]()
O açıdan demedim. D lere bakınca hepsinin böyle hedefleri varı kilitlenmiş haldeler o hedeflere. Shanksı çok bilmiyoz tamam ama onda öyle bir şey gözükmüyorAptal ya o a biraz.Luffyi sinir etmk için öyleydi bence.Yoksa gerektiğinde sorumluluk alıp kitik anlarda ortya çıkııyor.Panikatakı olmaasa birde
Luffy'e şapkayı teslim ettiğinde bizimki demişti ya "Sana yenilmeyecek nakamalar bulacağım " diye.
Gücünü göstrmek için düello yaparlar gibi geliyor bana.Öyle gerçek savaş değil tabiki.
Kaptanlardan sonra Yasopp ve Usopp'u çok merak ediyorum![]()
Jozuda haki var ama gitti kol.İyi oldu bu B.haki ve Logia kullancıları hakkında kafamda bir şeyler düşünüyordum da. B.Hakisi olan birisinin logialardan ölüm veya ciddi yaraya sebep olacak hasarlar almadığını düşünmeme sebep oldu Ceaser ve Sabo örneği.
Aynen öyle. Oda, Roger-Wb-Garp diyerek 3lüyü aynı klasmana koydu. Bu 3 efsane serinin gelmiş geçmiş en güçlü karakterleri. Bunları aşacak olan da sadece Luffy. Yaşlı hallerini baz almıyorum zirve halleri. Garp'dan nefret ederim ama hakkını yememek lazım, yamulta yamulta o seviyeye gelmiş adam. Hala ismi geçtiğinde besmele çekiyor millet.Sorun çoğu karakterin seri sonu Amiralleri geçeceğinin düşünülmesi.
Zoro geçer bir ihtimal yeni jenerasyon dan Kid veya Law. Sabo birde. ( Law ile Kid de zor birazda )
Su an mevcut karakterlerin hiçbiri o gücü geçemez.
Unutulmasın Sengoku kendi devrinin Amiraliydi , Garp ta keza öyle.
Bu adamlar öyle dünkü çocukların gelipte aşacağı bir basamak değil.
Bu yakında net anlaşılacak.
Meyve tabanlı demiştim Doktor beyJozuda haki var ama gitti kol.
Aokiji zaten meyve tabanlı yapmadı mı saldırıyı?Meyve tabanlı demiştim Doktor beyİşin içine haki eklenince bambaşka yerlere geliyor. Ne bileyim hangi meyve türünü seçerdin diye sorsalar, yukarılara oynayacaksam eğer Logia demezdim sanırım.