Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama ben hala pek sanmıyorum. Shanks bir D için fazla vurdum duymaz sanki :D

Yok la niye dövüşsün :(
Aptal ya o a biraz.Luffyi sinir etmk için öyleydi bence.:DYoksa gerektiğinde sorumluluk alıp kitik anlarda ortya çıkııyor.Panikatakı olmaasa birde:D

Luffy'e şapkayı teslim ettiğinde bizimki demişti ya "Sana yenilmeyecek nakamalar bulacağım " diye.
Gücünü göstrmek için düello yaparlar gibi geliyor bana.Öyle gerçek savaş değil tabiki.
Kaptanlardan sonra Yasopp ve Usopp'u çok merak ediyorum:D

Aptal ya o a biraz.Luffyi sinir etmk için öyleydi bence.:DYoksa gerektiğinde sorumluluk alıp kitik anlarda ortya çıkııyor.Panikatakı olmaasa birde:D

Luffy'e şapkayı teslim ettiğinde bizimki demişti ya "Sana yenilmeyecek nakamalar bulacağım " diye.
Gücünü göstrmek için düello yaparlar gibi geliyor bana.Öyle gerçek savaş değil tabiki.
Kaptanlardan sonra Yasopp ve Usopp'u çok merak ediyorum:D
O açıdan demedim. D lere bakınca hepsinin böyle hedefleri varı kilitlenmiş haldeler o hedeflere. Shanksı çok bilmiyoz tamam ama onda öyle bir şey gözükmüyor :(

Belki Davy Back Fİght falan yaparlar :D Öyle bir çarpışma beklemiyorum açıkçası. Hatta Davy Back Fight baya gider ya düşününce :D

Sorun çoğu karakterin seri sonu Amiralleri geçeceğinin düşünülmesi.
Zoro geçer bir ihtimal yeni jenerasyon dan Kid veya Law. Sabo birde. ( Law ile Kid de zor birazda )

Su an mevcut karakterlerin hiçbiri o gücü geçemez.

Unutulmasın Sengoku kendi devrinin Amiraliydi , Garp ta keza öyle.

Bu adamlar öyle dünkü çocukların gelipte aşacağı bir basamak değil.
Bu yakında net anlaşılacak.
Aynen öyle. Oda, Roger-Wb-Garp diyerek 3lüyü aynı klasmana koydu. Bu 3 efsane serinin gelmiş geçmiş en güçlü karakterleri. Bunları aşacak olan da sadece Luffy. Yaşlı hallerini baz almıyorum zirve halleri. Garp'dan nefret ederim ama hakkını yememek lazım, yamulta yamulta o seviyeye gelmiş adam. Hala ismi geçtiğinde besmele çekiyor millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık