Ya Shanks'da D. çıkarsa?Oyumu her zaman D ailesine basarım bu konuda.

Shanks'da D. özellikleri de yok değil.
law yerine bu adamın D. çıkması beni daha çok sevinndirirdi.
Ya Shanks'da D. çıkarsa?Oyumu her zaman D ailesine basarım bu konuda.
CC.B.Haki sonrası logia meyve tabanlı olup hasar yiyen birisini hatırlıyor musunuz?
Sağ ol benim soruşum yanlış olmuş
Yani tam adını bilmiyoz olabilirYa Shanks'da D. çıkarsa?
Shanks'da D. özellikleri de yok değil.
law yerine bu adamın D. çıkması beni daha çok sevinndirirdi.
Biraz farklı bir soru oldu böyle.Sağ ol benim soruşum yanlış olmuşB. hakili birisi olup logia tabanlı(gastanet pek sayılmaz bence) hasar alan birisini sormuştum esasen.
İyi oldu bu B.haki ve Logia kullancıları hakkında kafamda bir şeyler düşünüyordum da. B.Hakisi olan birisinin logialardan ölüm veya ciddi yaraya sebep olacak hasarlar almadığını düşünmeme sebep oldu Ceaser ve Sabo örneği.Biraz farklı bir soru oldu böyle.
Burgess geldi aklıma sabo'dan yemişti saldırı galiba. B. hakisi var mıydı emin olamadım ama.
Zarar verebilirler bir şekilde. Yani şimdi akainunun sadece lavla luffy'e zarar veremeyeğini düşünemiyorum.İyi oldu bu B.haki ve Logia kullancıları hakkında kafamda bir şeyler düşünüyordum da. B.Hakisi olan birisinin logialardan ölüm veya ciddi yaraya sebep olacak hasarlar almadığını düşünmeme sebep oldu Ceaser ve Sabo örneği.
Orasını bilemiyorum doğrusu. Ama yeni çıkan şeylerle beraber logia indi tahttan bence. Tabii yeni şeyler göstere de bilirler.Zarar verebilirler bir şekilde. Yani şimdi akainunun sadece lavla luffy'e zarar veremeyeğini düşünemiyorum.![]()
İzlemedim filmi var mı bir olayı?Gran D. Tesero ?![]()