Böyle devam ederse öyle olcak diyorum :/ Onların arasına katılır diyorum Ama şöyle bir gerçek varki Sanjinin kapı ile imtihanıLa bırak sen gömüyordun hatta Franky > Sanji diyordun
Böyle devam ederse öyle olcak diyorum :/ Onların arasına katılır diyorum Ama şöyle bir gerçek varki Sanjinin kapı ile imtihanıLa bırak sen gömüyordun hatta Franky > Sanji diyordun
Güzel saçmalamışsın. Kimse kılıç >>> all demedi. Total seviyeleri belli gördüğümüz belli. Bu haliyle Pica'yı alabilir mi dedim sen kılıç all değil alır o zaman Luffy de alamaz felan Luffy ne alaka Sanji ile Luffy aynı klasmanda mı da karşılaştırıyorsun?Sizin ısrarla anlamazdan geldiğiniz ancak içten içe bildiğiniz bir gerçek şu ki kılıç>>>>all değil. Şimdi Sanji'ye kılıç versek iddaa ediyorum Sanji Pica'yı alamaz diyen önemli bir çoğunluk fikrini değiştirebilir. Sanji şu anki şartlarda Pica'yı tekmeleri ile alacaktır. Çünkü illa ki kılıç gerekmiyor ya da O vakit Luffy'de alamaz diyelim
Sanji'nin bege ile girmesini 1000 defa açıkladılar Adam bilerek isteyerek, ailevi meseleler ve de sevdiklerini Linlin aracılığı ile tehdit ettikleri için gitti. Orada değil Zoro Luffy olsa da gidecekti.
Geri kalmadı Sanji. Aksine bir kanıtın var mı? Sanji'nin geri olduğuna dair bir sahne var mı? Vergoo vergoo denio duruyor ama CC Luffy'e tek attı. Zoro'yu yeti kardeşler avladı
Sanji'nin güçsüz görülmesi dedim ya sırf Zoro'nun havasından kaynaklı. O havayı söndürdükleri vakit görürüz kim daha güçlü
Öyle deme amaLa Oda yerden yere vurnuş herifi. Ödülünü bile torpille almış. Ama hater diyorsun. Ne dedim de haterım? Olmayan gücünü eleştirdim diye mi? Çünkü Sanjiyi eleştirdim bir tek gücü var. Şu ana kadar olan kısmı değişmez bir gerçek. Ne dicen yani? Harbi merak ediyom Bak adam dövdü mü dicen?
Hayır.Kullandı mı orda?
Burdan ne anlıyoruz?Hayır.
Ahahahha .Burdan ne anlıyoruz?
Gülüp durma sonra hater diyorlarAhahahha .
1-2 bişi sorup gidicem sadece cevap verir misin?Bulmuşlar kendilerini güzel
ne sorusu la1-2 bişi sorup gidicem sadece cevap verir misin?