Şu ana kadar Sanji'nin gösterdiklerini Sanji eğitim olmasada başarabilirdi bence. Ki eğitimi de newkama kenpo ustaları ile dövüşüp onlardan tarifleri aldı. Yani daha çok gelişmesini bekleriim şahsen. Bu bir. İkincisi Zoro hayvan oğlu hayvan olmuş mesela. Eee Zoro kimi döverek bu kadar güçlendi? Babunları mı? Ha dersin ki eğitmeni çok iyi. Lakin ben Ivankov'un da hiç boş olmadığı fikrindeyim. Sonuçta orada ondan kaç kat güçlü herifler hapisteyken o alem yapıyordu.Daha işlevsel şeyler öğrenmiş. Uçuyor mesela. Belli olmaz takılı kalmışta olabilir. Çünkü o adadaki asıl amacı yemek tarifi üzerineydi. Bunun içinde ustaları yenmesi gerekiyordu. Yani İvankovun astları. O kadar zorlayıcı olmaması muhtemel değil mi şimdi?
Bana sormadın lakin ben de söyleyeyim. Sanji'nin 2 yıl sonraki gidişatından memnun değilim. Hatta bir ara gaza geldim Sanji'ye karşı cephe aldım. Şu Bege'ye esir alındıktan sonra. Ancak Luffy'nin Big Mom'a gitmek istemesinden sonra anladım ki o kadar gömmesi sırf sonrasından parlatmak içinmiş. Luffy gibi aynı. Luffy'yi dövdürtüyor mangaka Dof'a. Çünkü Luffy'ye Gear 4 açtıracak.