200.000.000 volt'çuk AmaruBu adam bile elektrik gücüne sahipken Luffy'nin G3(altın) tekniğine çok hızlı dedi.
İşte o beni kahrediyor :/
200.000.000 volt'çuk AmaruBu adam bile elektrik gücüne sahipken Luffy'nin G3(altın) tekniğine çok hızlı dedi.
İşte o beni kahrediyor :/
Bazı şeyler çok saçma ama yapacak bir şey yok :/200.000.000 volt'çuk Amaru
O açıklama doğru bence. Eskiden bende bahsetmiştim duygu meselesinden.Cc karşısında sinirlenip hakiyle geçirince hemen kenara not düşülmüş mangada duygular ile ilgili.Dikkatimi çekmişti.Tabii ne hikmetse luffynin duygularıyla haki artıp azalıyor sadece.Diğerleri isterse salya sümük olsun bir taraflarını yırtsın onlarınki değişmez.İşte serinin başından Haki kavramını oturtsaydı, böyle tartışmalar azalırdı. En son duyguları çok artınca farkında olmadan haki kullandılar vs gibi bir açıklaması olsa en mantıklı açıklama olurdu bana göre.
E sonuçta kullanabilmek için hakinin olması lazım. Haki varsa ya bilinçli kullanırsın ya da bilinçsiz kullanırsın bilinçsiz kullanımlarda duygu patlamalarıdır der olay çözülür. İşte torpil deniliyor amaO açıklama doğru bence. Eskiden bende bahsetmiştim duygu meselesinden.Cc karşısında sinirlenip hakiyle geçirince hemen kenara not düşülmüş mangada duygular ile ilgili.Dikkatimi çekmişti.Tabii ne hikmetse luffynin duygularıyla haki artıp azalıyor sadece.Diğerleri isterse salya sümük olsun bir taraflarını yırtsın onlarınki değişmez.
Ya hiç demeyim diyorum ama senin savunduğunu seride 500 yıllık Kaptanlar harcanmadi mi peşi sıra İchigo' ya. Bunu öyle güzel yorumluyorsun. Simdi bile sayarsin. Ama bu senin takildigin durumu degistirmiyor. Hicbir farki da yok.İsinize geldiği gibi yorumlamayin.O açıklama doğru bence. Eskiden bende bahsetmiştim duygu meselesinden.Cc karşısında sinirlenip hakiyle geçirince hemen kenara not düşülmüş mangada duygular ile ilgili.Dikkatimi çekmişti.Tabii ne hikmetse luffynin duygularıyla haki artıp azalıyor sadece.Diğerleri isterse salya sümük olsun bir taraflarını yırtsın onlarınki değişmez.
Mangaka kendi not düşmüş bana ne kızıyorsun.Git mangakaya ateş püskür. Adam hakiyle ağız burun yer değiştiriyor sinirli biçimde.Yanda da duygular demiş.Haki duygulara bağlı olabilir.Belki h.hakisi olan duyguyla arttırıyordur yada D.ler ama var birşey bu bariz.Luffyde gördük bunu diğerleri varsa da bu kadar göze batmıyor.Ya hiç demeyim diyorum ama senin savunduğunu seride 500 yıllık Kaptanlar harcanmadi mi peşi sıra İchigo' ya. Bunu öyle güzel yorumluyorsun. Simdi bile sayarsin. Ama bu senin takildigin durumu degistirmiyor. Hicbir farki da yok.İsinize geldiği gibi yorumlamayin.
Elbet değişmez, değişse de gıdım gıdım. Çünkü hiçbirisi bir Luffy reyiz değil.O açıklama doğru bence. Eskiden bende bahsetmiştim duygu meselesinden.Cc karşısında sinirlenip hakiyle geçirince hemen kenara not düşülmüş mangada duygular ile ilgili.Dikkatimi çekmişti.Tabii ne hikmetse luffynin duygularıyla haki artıp azalıyor sadece.Diğerleri isterse salya sümük olsun bir taraflarını yırtsın onlarınki değişmez.
Not dediğin nedir? :SO açıklama doğru bence. Eskiden bende bahsetmiştim duygu meselesinden.Cc karşısında sinirlenip hakiyle geçirince hemen kenara not düşülmüş mangada duygular ile ilgili.Dikkatimi çekmişti.Tabii ne hikmetse luffynin duygularıyla haki artıp azalıyor sadece.Diğerleri isterse salya sümük olsun bir taraflarını yırtsın onlarınki değişmez.
Sezar yonko ve Doflamingo dedikten sonra sağlam bir tane geçiriyordu o sayfada olması lazım diye hatırlıyorum yanlış değilse.Not dediğin nedir? :S
Ben bunu savunan biriyim zaten. Duygu olayını.Mangaka kendi not düşmüş bana ne kızıyorsun.Git mangakaya ateş püskür. Adam hakiyle ağız burun yer değiştiriyor sinirli biçimde.Yanda da duygular demiş.Haki duygulara bağlı olabilir.Belki h.hakisi olan duyguyla arttırıyordur yada D.ler ama var birşey bu bariz.Luffyde gördük bunu diğerleri varsa da bu kadar göze batmıyor.
Arlong'un kiribachiyi kırarken de Lucci'yi yamulturken de hep son derece kızgın bir surata sahipti.Bunun etkisini kimse yadsıyamaz.