İyiymiş harbiŞöyle bir filme ihtiyacımız var.
Baya iyi olur. Şöyle kol,bacak kopsun artık
İyiymiş harbiŞöyle bir filme ihtiyacımız var.
wb meyve ile parçalayabilirdi ama konu o değil. Enel ve Croco gibi logia türü adamlarda en azından g2 g3 olmalıydı 2y sonra olmasa bile. Ya da GL ye ilk girişte tanıdık birisinden eğitim falan almaları lazımdı kısaca Logia nedir, haki nedir gibi.Zaten o son saldırıda haki kullanmadan yapmış olması saçmalık olurdu.Bana kalırsa Beyazsakal ve Garp bile haki kullanmadan saf yumrukla parçalayamazlar o zemini.Benim hissiyatım Crocodile ve Enel gibi karakterlerle 2 yıl sonra kapışmalıydı.
hiç düşünmedim ama olabilirÇok hoş hatundu monet.Yazık oldu.Saç rengi barto ile aynı.Acaba o yüzden seviyor da olabilir misin?
Yüzü de nami ile aynı.Çok hoş hatundu monet.Yazık oldu.Saç rengi barto ile aynı.Acaba o yüzden seviyor da olabilir misin?
Aynen.Yüz hatları aynı neredeyse hatunların one piecete.Rebecca var mesela naminin pembe saçlısı.Aynı yüzü yapıştırıp saçın rengini seklini falan değiştiriyor herhalde artık.Gerçi robin margaret gibi güzel hatunlar da var.Yüzü de nami ile aynı.
Gözümden kaçmamıştı zaten Luffy'nın yerinde Zoro'nun olmasını isterdim, en azından bi zehre bağışıklığı olurdu yanlış anlama sakın@RedTeroR Oda da üç kağıtçı. Luffy havalanmış resmen. Halbuki tamamen tedavi amaçlı bi durum.
Sol alt panel.
Bu konuda da marimoyu 3e 5e katladı desene bizim oğlan.Gözümden kaçmamıştı zaten Luffy'nın yerinde Zoro'nun olmasını isterdim, en azından bi zehre bağışıklığı olurdu yanlış anlama sakın
3e 5e katlayan ablası, kimse bana hikaye anlatmasın bu kız o çekim gücüyle parmaktan bile alırdı tüm zehri eee o zamanBu konuda da marimoyu 3e 5e katladı desene bizim oğlan.