Yanlışını düzelttim sonra teşekkür edersinElbet değişmez, değişse de gıdım gıdım. Çünkü hiçbirisi bir Luffy reyiz değil.
Hangi yanlış?Yanlışını düzelttim sonra teşekkür edersin
Yanlış biliyor olabilirim ama onlar dergi editörünün mü Oda'nın editörünün notu gibi bişeydi. Ben kutu içinde anlatıcının söylediği birşey sanmıştım da ondan sordum.Sezar yonko ve Doflamingo dedikten sonra sağlam bir tane geçiriyordu o sayfada olması lazım diye hatırlıyorum yanlış değilse.
Çok hoş hatundu monet.Yazık oldu.Saç rengi barto ile aynı.Acaba o yüzden seviyor da olabilir misin?
monet çok güzel bee,PH'de harcanacak karakter miydi ? Dressrosa görseydi bari
Zaten o son saldırıda haki kullanmadan yapmış olması saçmalık olurdu.Bana kalırsa Beyazsakal ve Garp bile haki kullanmadan saf yumrukla parçalayamazlar o zemini.Benim hissiyatım Crocodile ve Enel gibi karakterlerle 2 yıl sonra kapışmalıydı.İşte serinin başından Haki kavramını oturtsaydı, böyle tartışmalar azalırdı. En son duyguları çok artınca farkında olmadan haki kullandılar vs gibi bir açıklaması olsa en mantıklı açıklama olurdu bana göre.
Yanardağ patlamalarında bazen şimşek yıldırım falan oluyor. Belki Akainu'ya da p.up gelir. Thunderupticbolto!!1Akainu vs Enel
Şöyle bir filme ihtiyacımız var.
Eee öyle olsun bakalım Sonra ağlayacan ama iş işten geçmiş olacakHangi yanlış?