Ryuumanın kılıcı arayan bir samuray çıkar mı acaba?Eğer Ryuma'nın kılıcı Zoro'da görürlerse zaten dalmazlar'da Shogun Zoro'yu götürebilir ama yanında Law var. Bakalım ne olacak.
Ryuumanın kılıcı arayan bir samuray çıkar mı acaba?Eğer Ryuma'nın kılıcı Zoro'da görürlerse zaten dalmazlar'da Shogun Zoro'yu götürebilir ama yanında Law var. Bakalım ne olacak.
Zoro fanlarına karşı tepkim tam olarak böyleLaw'ı da yener doğru söylüyorsun.(Zoro fan, görüş modu aktif)
Zannetmem kutsal hazineydi o sanırım büyük ihtimalle o Krallık simgesi falan olabilir. O yüzden Shogun tam hakimiyeti sağlamak için kılıcı isteyebilirRyuumanın kılıcı arayan bir samuray çıkar mı acaba?
Şuan Ülke ikiye bölünmüş olabilir Ryuma efsane kılıcı da aynı şekilde kutsal hazine, Shogun birliği sağlamak için kılıcı isteyebilir bu gayet mantıklı.Kaidou nun adamları Wano yu işgal etmiş. Kim ne yapsın Ryuma nın kılıcını istila edilmemiş olsa tamam bir etkisi olur derdim de ülke ülkelikten çıkmış. Kaidou da Ryuma nın kılıcını mı takacak. :/
Jiraiya'ninkinden daha da fazlasi olsun.Mesela 3.raikageydi sanirim.Yoldaslarinin kacip kurtulmasini saglamak icin bilmem kac bin kisiyi kac gece savasip oyalamis/alt etmisKishi'nin jiraiyaya yaptığı gibi diyorsun yani.Efsane olur.Ölüm olursa tayfada işler çok daha ilginçleşir ama odanın kafasında böyle birşey olduğunu sanmıyorum.
Wanoda bunlardan bolca çıkacaktır.Çöp olur ya da çok güçlü olur ama bence çıkacak.Ryuumanın kılıcı arayan bir samuray çıkar mı acaba?
Kim bilir moriah kaç yıl önce çalmış o kılıcı kaidonun da ne zamandır wanoyu işgal altında tuttuğu belli değil.İşgalden önce çıkmış olabilir yola samuray.Kaidou nun adamları Wano yu işgal etmiş. Kim ne yapsın Ryuma nın kılıcını istila edilmemiş olsa tamam bir etkisi olur derdim de ülke ülkelikten çıkmış. Kaidou da Ryuma nın kılıcını mı takacak. :/
Law'ı da yener doğru söylüyorsun.(Zoro fan, görüş modu aktif)
Jiraiyayı çok severim ondan o geldi ilk aklıma.Raikagenin duruma da efsane.Epik sahne olacağı kesin zaten öyle bir durumda.Jiraiya'ninkinden daha da fazlasi olsun.Mesela 3.raikageydi sanirim.Yoldaslarinin kacip kurtulmasini saglamak icin bilmem kac bin kisiyi kac gece savasip oyalamis/alt etmis