Orada ironi yaptım. Anlayabildiysen güzel.Yatay kes.Daha cabuk sonuca varirsin
Orada ironi yaptım. Anlayabildiysen güzel.Yatay kes.Daha cabuk sonuca varirsin
O zaman dansOrada ironi yaptım. Anlayabildiysen güzel.
Dediklerin arasından Hyouzou dövüşünde öyle bi potansiyel vardı aslında.Hapsız haliyle Luffy'ye ayar verdiydi,Luffy de güçlü diyordu adam için.Luffy'nin güçlü dedikleri de amiral gücünde çıkıyordu ama ne yaparsın nasip,kısmet gelecek rakiplere inşallah.Wanoda bunlardan bolca çıkacaktır.Çöp olur ya da çok güçlü olur ama bence çıkacak.
Bu arada Zoro şöyle adam gibi bi rakiple karşılaşmasını bende istiyorum. Bi Hyouzou,Monet ve Pica'ya bakıyorum bir de Daz Bones ve Kaku'ya
Dur bir tekrar açıp izleyeyim şu vsyi dediğim vsler gelmiyor artık.Odanın ana hikayeye daha çok odaklandığını ve bu tarz vslerin onu artık yorduğunu düşünüyorum bu yüzden göremiyoruz artık böyle vsler.Wanoda bunlardan bolca çıkacaktır.Çöp olur ya da çok güçlü olur ama bence çıkacak.
Bu arada Zoro şöyle adam gibi bi rakiple karşılaşmasını bende istiyorum. Bi Hyouzou,Monet ve Pica'ya bakıyorum bir de Daz Bones ve Kaku'ya
Ne?Shabondy de luffy yorulmus olmasa kuma'yi mi alirdi?Ya arkadasim bi git...2 yil once dof seviyesinde oldugunu soylede tam olsun bari.Fanligin da bu kadariWano'dan bahsediyor değil mi hepsi'nin böyle olduğunu düşünmen çok mantıksız.
Görürsün Shogun kılıcı isteyecek buraya yazıyorum hatırlarsın
Demin ki video'yu tekrar atmayayım
Benim dil bilgisimi zorlamayın
Dediğinden bir şey anladıysam ne olayım.Ne?Shabondy de luffy yorulmus olmasa kuma'yi mi alirdi?Ya arkadasim bi git...2 yil once dof seviyesinde oldugunu soylede tam olsun bari.Fanligin da bu kadari
(caktirma lan.Catisma,tartisma,vahset istiyodun iste sende rastgele saldir birine anlam karmasasi olsun.Herkes birbirine dussun)Dediğinden bir şey anladıysam ne olayım.
Ne anlatmak istedin doğru anlat.
Anlayan biri varsa bana bu arkadaşı tercüme edebilir mi ?
Bende diyorum kime kin kustun böyle alıntıyla alakasız.(caktirma lan.Catisma,tartisma,vahset istiyodun iste sende rastgele saldir birine anlam karmasasi olsun.Herkes birbirine dussun)
Olum bak bu aralar sıkıntılısın bir doktora görün(caktirma lan.Catisma,tartisma,vahset istiyodun iste sende rastgele saldir birine anlam karmasasi olsun.Herkes birbirine dussun)