Yahu bende biliyorum B. hakinin sadece savunmaya yaramadığını .Saldırı gücünü de arttırıyor.Ama Marco'nun olağan üstü bi savunma gücü var.Ya da tanklama diyelim biz ona.Öyleki serideki kendi klasmanındakilerden çok çok daha fazla bu.Bence Sabo-Marco ve Doffy hemen hemen aynı klasmandalar ama Marco hariç diğer ikisi bi yasakani no magatama yesin nevri döner.Ama Marco bunların üzerine üzerine gidiyor gücü sayesinde.İşte Marco'nun avantajı bu.Eğer bu gücün üstüne birde sağlam bi B.hakisi olsa Marco'nun karşılığı sağ kolluk olmaz,yonko olur.Yani Oda bi güç vermiş Marco'ya ama öte taraftanda kısıtlamış.
Kizaru'nun o saldırısını alıp sağ çıkacak adam yok zaten,Marco'nun meyvesi yada logiaları saymazsak bi kaç meyve yeteneği daha eklenebilir bu duruma.
Zoro iki yılda b.hakisini geliştirmiş,diyorum ki Zoro'nun b.hakisi sağlam haksız mıyım şimdi.Pica gibi full beden haki yapan adamı tekleyecek kadar sağlam.Peki Rayleigh ile kıyaslarsam Zoro'nun b.hakisinin daha güçlü olduğunu iddia edebilir miyim?Edemem değil mi yani sağlam b.haki derken Shanks,Garp,Rayleigh gibi adamlara göre değerlendirerek sağlam demiyorum.