Lola geliyor Lola 
Daha doğrusu kendi isteğiyle girip de sağ çıkan olmalı belki deBildiğim kadarıyla Hükümetin 3 Kurumuna giripte sağ çıkabilen tek kişi Luffy'di ?
Kaido'nun ve diğer yonkouların sağ kollarını alamaz diye düşünüyorum ben. Jack ortada. Adam 5 gün Luffy'nin çok güçlüsün dediği adamla ve onunla aynı seviyedeki başkasıyla dövüşmüş. 1 amiral 1 eski filo amiralinin olduğu 4 tane gemiye saldırıp 3'ünü batırmış (sanırım).İddia ediyorum Luffy su haliyle: Filo Amirali, Amiraller, Yonkou Kaptanları, Dragon hariç her karakteri alabilir. Veiwel'den de umutluyum ama o herif sakata benziyo onu da alamayabilir ama onun dışında rakibi yok. Herif cidden aşmış bazı şeyleri 2 yılda.
NOPEEEEE!
yok artık gerçekmi buSpoiler
Açıp bakabilirsin kocaman yazıyor bölüm sayısıyok artık gerçekmi bu
Klasik Oda taktiği. Arc bosunu şişiriyor sonra Luffy adamı dövüyor. Jack şişiriliyo şuanda Luffy dövene kadar fakat o gemilere saldırıp da sağ çıkktığını düşünmüyorum.Kaido'nun ve diğer yonkouların sağ kollarını alamaz diye düşünüyorum ben. Jack ortada. Adam 5 gün Luffy'nin çok güçlüsün dediği adamla ve onunla aynı seviyedeki başkasıyla dövüşmüş. 1 amiral 1 eski filo amiralinin olduğu 4 tane gemiye saldırıp 3'ünü batırmış (sanırım).
Gazetede yazıyormuş zaten öldü diye. Muhtemelen ölmüştür.Klasik Oda taktiği. Arc bosunu şişiriyor sonra Luffy adamı dövüyor. Jack şişiriliyo şuanda Luffy dövene kadar fakat o gemilere saldırıp da sağ çıkktığını düşünmüyorum.