Kahkaha attım ya O değil de şu "shipping" muhabbetleri iğrenç -_- özellikle tayfadakileri birbirlerine yamamayın lütfen :/Jozu Dadan
Kahkaha attım ya O değil de şu "shipping" muhabbetleri iğrenç -_- özellikle tayfadakileri birbirlerine yamamayın lütfen :/Jozu Dadan
Satma işi göremeyiz hocam. Dediğim gibi hepsi birbiri için ölür. Belki senin açından görmemişizdir. Ama göreceğizdir.İşte bu yüzden soğudum ya hep ver hep ver birazda al be çocuk. Satma işinide Luffy zora düşsün o zaman göreceğiz.
Aile, insanlık, normal yaşam diyen bi kutsal ejder tanıdım onunda oğullarından biri diğerini öldürdü, kardeşini! Büyük oğul çocukken babasına kızıp kafasına sıkmıştı çok sevdiği? annesi öldü diye, evet Donquixote ailesi :SAile aile diyen bir korsan tanıdım onunda oğullarından biri diğerini öldürdü, ihanet etti ve kaçtı. Bir tane oğlu ise denizcilerin 2 lafına boyu kadar kılıç soktu o çok sevdiği babasına, evet WB ailesi.
Rosinante ne iyi ne de kötü denebilecek biri.Ajanlığa soyunuyorsan pisliğe de bulaşırsın.Ve kesinlikle hain.Babası ise aptalın önde gideni sonunu düşünmeyen bir aptal.Aile, insanlık, normal yaşam diyen bi kutsal ejder tanıdım onunda oğullarından biri diğerini öldürdü, kardeşini! Büyük oğul çocukken babasına kızıp kafasına sıkmıştı çok sevdiği? annesi öldü diye, evet Donquixote ailesi :S
Burda yazanlara göre eğer Holming ve Rocinante suçlu mu? Kötü mü? Aa ama doğru sana göre Rocinante hain :S Babası da pisliktir :S.s.s.
Rosinante ne iyi ne de kötü denebilecek biri.Ajanlığa soyunuyorsan pisliğe de bulaşırsın.Ve kesinlikle hain.Babası ise aptalın önde gideni sonunu düşünmeyen bir aptal.
Ahaha Aslında ilk kareyi silip sonra baştan 3. kareye Sanji'nin heyecanlanmış halini koysalar daha da iyi olurmuşAhaha güzel yapmışlar.
Birde bu var.Çok eski gerçi ama mangaka bunun da beterini yapıp kamabakkaya düşürdü adamı.Ahaha Aslında ilk kareyi silip sonra baştan 3. kareye Sanji'nin heyecanlanmış halini koysalar daha da iyi olurmuş
Evet bunu da biliyorum Diğerine göre bu hardcore zatenBirde bu var.Çok eski gerçi ama mangaka bunun da beterini yapıp kamabakkaya düşürdü adamı.