Shanks'ın Kaido'yu yenip MF'ye gelmesi 1 saatte olacak bişi değil. Kaido'nun tipi ebatı gördün o adamın, kolayca yenileceğine inanıyosan daha fazla tartışmayalım.(ki bana göre Shaks'ı alır Kaido)Ohom kaido yu durdurup gelen babam zaten.
Shanks'ın Kaido'yu yenip MF'ye gelmesi 1 saatte olacak bişi değil. Kaido'nun tipi ebatı gördün o adamın, kolayca yenileceğine inanıyosan daha fazla tartışmayalım.(ki bana göre Shaks'ı alır Kaido)Ohom kaido yu durdurup gelen babam zaten.
Ben yendi demedim ayreten bir saatte geldiğini nerede çıkardın. Sonuçta kaido ile uğraştı. En önemliside herkese atar yapıyor bb tayfası marine dahilShanks'ın Kaido'yu yenip MF'ye gelmesi 1 saatte olacak bişi değil. Kaido'nun tipi ebatı gördün o adamın, kolayca yenileceğine inanıyosan daha fazla tartışmayalım.(ki bana göre Shaks'ı alır Kaido)
Ejderha zoanı ?Bu arada bu adam nasıl gökyüzü adasına çıktı o cüsseyle ?
Sadece çatışmış olabilirler. Sonuç olarak Kaido'yu görmedik orada.Shanks'ın Kaido'yu yenip MF'ye gelmesi 1 saatte olacak bişi değil. Kaido'nun tipi ebatı gördün o adamın, kolayca yenileceğine inanıyosan daha fazla tartışmayalım.(ki bana göre Shaks'ı alır Kaido)
Şimdi sen birde Akainu'nun Shanks'tan güçlü olduğunu düşünüyorsundur :/Shanks'ın Kaido'yu yenip MF'ye gelmesi 1 saatte olacak bişi değil. Kaido'nun tipi ebatı gördün o adamın, kolayca yenileceğine inanıyosan daha fazla tartışmayalım.(ki bana göre Shaks'ı alır Kaido)
Havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır. Onun atar boş atar.Ben yendi demedim ayreten bir saatte geldiğini nerede çıkardın. Sonuçta kaido ile uğraştı. En önemliside herkese atar yapıyor bb tayfası marine dahil
Buram buram fake kokuyor. Bi kere oda sanji ye kıyak geçmez.