Luffy + kid + law bence BB yi bile alırlar 3v1 de
Apoo her zaman Kaidou'nun tarafında olabilirdi. Gördüğümüz üzere her süpernova bir şekilde Yonkou'larla bağlantılı. Bu durumda Kaidou + Apoo vs Hawkins + Kidd olduysa bir taraf bariz üstün oluyor.Ben neticeye bakıyorum ve neticede biri parmaklıklar ardından biri itaat etmiş diğeri meçhul. Bunda sonuç belli değil mi?
Göstersene kanıt ben de göreyim. Ödülleri göstereceksen zahmet etme.Neden öyle bir gerçek yok? Ben öyle olduğuna dair bir sürü mangadan örnek gösterebilirim.
Peki sen de Apo ve Hawkins'in, Luffy ve Law'dan üstün olduğunu gösteren bir manga sayfası, söz falan var mı? Direkt olarak geçmesi gerekmez. Ufak bir şeyi de kabul edebilirim.
Dof'u yendiler, üstelik biri baş karekter. Al kapı gibi kanıtlarGöstersene kanıt ben de göreyim. Ödülleri göstereceksen zahmet etme.
Apoo ile Hawkins Dof'a yenilmiş mi? Kapı gibiymiş.Dof'u yendiler, üstelik biri baş karekter. Al kapı gibi kanıtlar
Tamam onu geçtim başka kanıt sunuyorum ikisi de ''D'' hade bunu açıkla bakalımApoo ile Hawkins Dof'a yenilmiş mi? Kapı gibiymiş.
Amirallerin hiç biri değil. 3 yonkou'nun hiç biri değil. Sengoku değil, Wbear değil. Kid değil, Dof değil, Jack değil.Tamam onu geçtim başka kanıt sunuyorum ikisi de ''D'' hade bunu açıkla bakalım
Neyse sen o ikisini üstün gör ben de diğer ikisini. Tartışmaya gerek yok.Apoo her zaman Kaidou'nun tarafında olabilirdi. Gördüğümüz üzere her süpernova bir şekilde Yonkou'larla bağlantılı. Bu durumda Kaidou + Apoo vs Hawkins + Kidd olduysa bir taraf bariz üstün oluyor.
Göstersene kanıt ben de göreyim. Ödülleri göstereceksen zahmet etme.