Neden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.Luffy Kid Law üçlüsü Kaido ya fazla gelir bence.
Neden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.Luffy Kid Law üçlüsü Kaido ya fazla gelir bence.
Belli değil.Neden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.
Kid karşı geldi, Apoo ve Hawkins Kaido tarafından oldular bence.Neden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.
Luffy'ye ve Law'a bir saygı besliyor gibi. Hapisten kurtardıklarında bir zahmet yardım etsin. Borcunu ödemeyip kaçacak karakterde birisi değil bence.Ben de o üçlüyü tekrar o şekilde görmek isterim. Gerçekten ölümcül olurlar. Çok rahat kombin saldırı yapabilirler hem de. Ama Kid'in durumu ne olur o muamma gibi, ne tepki verir şu müttefiklik olayına...
Ne olduğunu bilmiyoruz orada. Şöyle de bir gerçek var. Luffy+Law > Hawkins + ApoNeden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.
Hiç öyle bir gerçek yok.Ne olduğunu bilmiyoruz orada. Şöyle de bir gerçek var. Luffy+Law > Hawkins + Apo..
Aynen olabilitesi var. Bakalım. Şu olay kesin olarak açıklansa daha rahat yorum yaparız.Luffy'ye ve Law'a bir saygı besliyor gibi. Hapisten kurtardıklarında bir zahmet yardım etsin. Borcunu ödemeyip kaçacak karakterde birisi değil bence.
Hele Kaido onu hapise kapattığı için intikam da almak isteyebilir. Yonkou indirme fırsatını da kaçırmak istemeyebilir.
Ne olduğunu bilmiyoruz orada. Şöyle de bir gerçek var. Luffy+Law > Hawkins + Apo
Belli değil.
Ben neticeye bakıyorum ve neticede biri parmaklıklar ardından biri itaat etmiş diğeri meçhul. Bunda sonuç belli değil mi?Kid karşı geldi, Apoo ve Hawkins Kaido tarafından oldular bence.
Neden öyle bir gerçek yok? Ben öyle olduğuna dair bir sürü mangadan örnek gösterebilirim.Hiç öyle bir gerçek yok.
Apoo pek yeri öpmüş gibi konuşmuyordu. Direk Kaido ya biat etmiş gibi hissediyorum. Hawkins de Apoo gidince akıllıca davranıp biat etmiştir. Belki dalsalar indereceklerdi.Neden fazla gelsin ki? Kidd, Hawkins, Apoo karşı çıkınca Kaidou tek başına yer öptürmüş.