Luffy ölecekken Law kendini feda edebilir. Biraz saçma bir düşünce olsa da Law'ın en büyük amacı Corazon'un intikamını almaktı ve Luffy de dolaylı yoldan da olsa yardım etti bu amacın gerçekleşmesine.(Law'ı tanımayıp Dresrossa'ya gelse yine indirmek isterdi Dof'u orası başka.) Yani demem o ki Luffy tabii ki de kabul etmez o tarz bir durumu ama beklenmedik şeyler olabilir.Luffy ölümsüzlüğü alırsa Law'dan adam demeyin daha da Luffy'ye
Kardeşi neden? Manevi falan mı? Kardeşe oranla sevgili daha muhtemel. :/Oda, SBS'de Bonney'in yaşını açıkladı mı? Bonney ya Ace'nin sevgilisi ya da kardeşi çıkacak.
Ben Luffy'nin bilerek ve isteyerek alması durumunu kastettim.Ne şekilde alacağını biliyormusun?Luffy zaten dünya yok olacak olsa Law'ın bu sebeple ölmesine izin vermez,istemez.Ki ölümsüzlüğe vereceği yahut başka birine vereceği bile kesin değil.Bi diğer ihtimalde Luffy'nin baygınken yahut ölüme yakınken ölümüzlüğü alması.
Law vermek istese bile ki bu bile şüpheli bence Luffy'nin almaması için tonla sebep var.Luffy ölecekken Law kendini feda edebilir. Biraz saçma bir düşünce olsa da Law'ın en büyük amacı Corazon'un intikamını almaktı ve Luffy de dolaylı yoldan da olsa yardım etti bu amacın gerçekleşmesine.(Law'ı tanımayıp Dresrossa'ya gelse yine indirmek isterdi Dof'u orası başka.) Yani demem o ki Luffy tabii ki de kabul etmez o tarz bir durumu ama beklenmedik şeyler olabilir.
Luffy'nin ölümsüz olma ihtimali bana çok saçma gelmiş olsa da Law gücünü kullanıp kritik bir anda yardım eder Luffy'e.
Ekrandan gözüküyordu ya Marineford başlamadan önce. Ace'in idamı geyiği. Wb Squardo'dan kılıç yediği zamana denk geliyor sanırım o sıralarda Bonney ağlıyor. Bu olayın devamı da var, manga sayfası olarak atamayacağım şuan da evde bakarım.Ace ile Bonney'in bağlantısı nereden çıktı? Var mı bir dayanağı?
@NamiAce ile Bonney'in bağlantısı nereden çıktı? Var mı bir dayanağı?