Ölürse cidden üzülürüm. Shanks, Dragon ve Mihawk'tan daha çok üzülürüm. Çünkü tayfayla bağ kurarken bizle de görünmez bir bağ kurdu.Law ölecek. Son savaşta olmayacak gibi hissediyorum.
Ölürse cidden üzülürüm. Shanks, Dragon ve Mihawk'tan daha çok üzülürüm. Çünkü tayfayla bağ kurarken bizle de görünmez bir bağ kurdu.Law ölecek. Son savaşta olmayacak gibi hissediyorum.
Meyveyle alakalı bir şey olacak, ondan sonra ölecek işte ölürse.Ope ope meyvesinin ölümsüzlüğünü Luffy'e verirse ölür yoksa Luffy kankası artık o ölmez
Ben de üzülürüm. :/ Bizim tayfadan biri gibi oldu.Ölürse cidden üzülürüm. Shanks, Dragon ve Mihawk'tan daha çok üzülürüm. Çünkü tayfayla bağ kurarken bizle de görünmez bir bağ kurdu.
Bekleyip görelim :/ Oda gibi adam bence bunu kullanır,saygı duyuyordu diyp geçiştirmez gibi.Neyse zaman göstersinDediğim gibi yaptıklarının sebebi WB'yi sevdiğindendir belki denize açılmasının sebebi WB korsanları katılıp aileden biri olmaktı ben kan bağı yada başka bişeyin çıkacağını düşünmüyorum.
Kaçamak bir cevap vermişti bu soruya. Bilinen yaşı 22 ama o istediği yaşta olabilir gibisinden bişi demişti.Oda, SBS'de Bonney'in yaşını açıkladı mı? Bonney ya Ace'nin sevgilisi ya da kardeşi çıkacak.
WB'ye ağladığını belli mi ki? Belki Ace için ağlamıştır.WB ölünce ben bile ağladım kız korsan ve en büyük korsana saygı gösteriyor altında bişey çıkacağını sanmıyorum...
Üvey kardeş durumu olabilir.Oda, SBS'de Bonney'in yaşını açıkladı mı? Bonney ya Ace'nin sevgilisi ya da kardeşi çıkacak.
Ne şekilde alacağını biliyormusun?Luffy zaten dünya yok olacak olsa Law'ın bu sebeple ölmesine izin vermez,istemez.Ki ölümsüzlüğe vereceği yahut başka birine vereceği bile kesin değil.Bi diğer ihtimalde Luffy'nin baygınken yahut ölüme yakınken ölümüzlüğü alması.Luffy ölümsüzlüğü alırsa Law'dan adam demeyin daha da Luffy'ye