Bende BB nin final boss olduğunu düşünmüyorum.Luffy BB yi yenip KK olduktan sonra tüm dünyaya gerçekleri acıklayacak ve Hükümetle devasa bir savaş baslıcak.Luffy BB olmadan hükümeti yenemez en güçlü müttefiki BB olucak.
Akainu en güçlü, en kral karakter. Tamam mı? Oldu mu?olsa adam amiraller derdi ama direk Akainu diyor. Yediremiyonuz tabi Sakazuki'nin gücünü, şöyle sen ve senin gibiler sırf karaktere çamur atmak için bi yerlerinden sallayıp konuşuyo ya çok hoşuma gidiyo, daha da seviyom karakteri.
Kid o zaman aradan çıkmış eski bi boss olacaktır.Vsde yeri yok.Bence Luffy ile BB'nin savaşına hiç kimse karışamayacak. Öyle bir kurgu okuyacağız. Ve bu kapışma KK'lık için olacaktır. Ama Kid olayın neresinde olur o kafamı karıştırıyor.
Bir ihtimal daha var...2 ihtimal var gibi konuşuluyor.
Aga KK olmak isteyip bu yolda çok emin adımlarla ilerleyen 2 kişi var.BB ve Luffy.Teachten daha büyük bi rakibi olamaz Luffy'nin.Onu Teach'ten fazla zorlayacak birisi OP evreninde yok.Bir ihtimal daha var...
BB son boss olmayacak unutun onu.
Biz daha bilmiyoruz. Farklı fikirdeyiz. Ben hiç ihtimal vermiyorum Teachin son rakip olacağına.Aga KK olmak isteyip bu yolda çok emin adımlarla ilerleyen 2 kişi var.BB ve Luffy.Teachten daha büyük bi rakibi olamaz Luffy'nin.Onu Teach'ten fazla zorlayacak birisi OP evreninde yok.