İchiryu
Demin düşündüm de Kaido bizimkiler tarafından indirilirse en güçlü olarak BB anılabilir.
Kid ile ilgili hatırladığım sahneler,Apoo'ya atar,Law'a atar,Killer'i azarlama başka bir şey yok.Sence Kid,Luffy'den güçlü ve yonkou potansiyeline sahip değil mi neden biraz açıklasana.En güçsüzünü de en güçlüsünü de örnek olarak kullandım işte :/ Wb komple açıktı mesela öldüreydi o zaman.
Kid'de görmediğini Apoo'da mı gördün diyorum ben :/ Apoo'ya bişey dediğim yok :/
Teach son boss.Emin ol bundan .Müttefiklik de bekleme derim.
Umarım öyle birşey olmaz. Kid'in güçsüz olacağından degil. Tek kollu olmasından dolayı. Hatta Luffy'nin son rakibinin tamamen sağlam olmasını istiyorum. İki kollu iki ayaklı iki gözlü eksiksiz bir insan. Çünkü öyle birşey olmazsa haterlar ömür boyu konuşurlar. Yok şurası eksik olmasaydı Luffy kazanamazdı falan diye.Son boss Kiddo olacak, at fava bekle.
Luffy'nin şansı yok o zaman.Kk olunduktan ve dunya hukumeti devrildikten sonra ic isyan cikacak ve luffy'nin son rakibi isyancilarin lideri usopp olacaktir
Bence Kid şuan Luffy'den güçlüdür ve yonko ile arc bossu olacak potansiyele sahiptir.Hatta Luffy'nin görünen olarak sadece Kaido ve BB'yi dövecek olduğu için ve Oda'nın da Big Mom'ın öylece oturup,şeker yiyerek kıçını büyütmesine izin vermeyeceğini düşündüğüm için Big Mom'ı da Kid alabilir düşüncesindeyim.Benim senaryom şu:Kid Mom'ı Luffy Kaido'yu alacak.Sonra Luffy Kid'i hoplatacak ardından da BB'nin Shanks'ı aldığını duyup BB'yi gömecek.Şimdiiiii.Neden mi böyle düşünüyorum?Açıklayayım:Kid ile ilgili hatırladığım sahneler,Apoo'ya atar,Law'a atar,Killer'i azarlama başka bir şey yok.Sence Kid,Luffy'den güçlü ve yonkou potansiyeline sahip değil mi neden biraz açıklasana.