Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende BB nin final boss olduğunu düşünmüyorum.Luffy BB yi yenip KK olduktan sonra tüm dünyaya gerçekleri acıklayacak ve Hükümetle devasa bir savaş baslıcak.Luffy BB olmadan hükümeti yenemez en güçlü müttefiki BB olucak.
 
BB son boss olmayı haketmiyor bence.:D Ki olacakları göz önüne getirdiğimizde zaten farklı oluyor. BB ile Luffy KK olmadan önce savaşacak. Belki de Raftel'e giden yolda olacak. Ama o savaşın kazananı KK'yı belirleyecek.

Ama WB'nin sözlerine baktığımız da biri o hazineyi bulacak ve bütün dünya kaosa sürüklenecek. Hepiniz o savaşın gelmesinden korkuyorsunuz diyor Sengoku'ya.
 
2 ihtimal var gibi konuşuluyor.Ya önce BB sonra hükümet ya da ilk Hükümet sonra BB diye.Ama ikiside bi arada olabilir.Yani BB hükümetin safında yer alabilir.Hatta şu BB -Dragon olayı ile E. Oda yavaştan bunun yolunu yapıyor olabilir.Bana iyi bi ihtimal gibi geliyor açıkçası.

Şöylede bi durum var.Luffy Bb'yi yendi KK oldu diyelim.Hem KK Luffy yanında da başlattığı devrim olgunlaşmış Dragon.Bence Dragon'a böyle bi destek vermezler.Adamın KK desteği var usta daha nolsun?Luffy çok güçlü bi şekilde tabii ki Dragon'un yanında bulunacaktır.Ama Hükümet'in yanında da BB gibi o an Luffy'den güçlü olan biri olur gibi.
 
Bence Luffy ile BB'nin savaşına hiç kimse karışamayacak. Öyle bir kurgu okuyacağız. Ve bu kapışma KK'lık için olacaktır. Ama Kid olayın neresinde olur o kafamı karıştırıyor.
 
Son düzenleme:

MDL_Roronoa

şu novaların bazılarını da indirseler süper olacak. Örn BB bir tanesini aldı. Adam gemi takası için kullanacaktı işe bak :D Smoker olur, coby olur falan 1 tanesini indirsinler en azından namları yürür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık