Sanji'ye mera mera çok iyi giderdi.Dressrosa başlarında baya da heveslenmiştim ama olmadı.Sanji, Akainu'nun meyvesini yese negzel olur diyorum hep kendi kendime.
Sanjji'nin Sanjiliği mi kalır o zaman :/Sanji, Akainu'nun meyvesini yese negzel olur diyorum hep kendi kendime.
Tam ona göre değil mi aslında? Dof karşısında kullandığı "diable jambe poele a fire spectre" isimli tekniği bu meyve ile orgazmik seviyeye ulaşır.Sanjji'nin Sanjiliği mi kalır o zaman :/
sanjiyi bırak akainunun sade meyvesi bile yener dofuTam ona göre değil mi aslında? Dof karşısında kullandığı "diable jambe poele a fire spectre" isimli tekniği bu meyve ile orgazmik seviyeye ulaşır.
Hangi meyve olduğu önemsiz.Sanji'ye meyve gitmez :/ Zoro mesela.Kılıç ustası adam.Mera merayı yedi diyelim.Shishi sonsonun yanında bir de hiken yapsa onun kılıç ustalığımı kalır Sanji'de öyle.Tekmeleri yeter reyiz.İhtiyacı yok çok şükür.Tam ona göre değil mi aslında? Dof karşısında kullandığı "diable jambe poele a fire spectre" isimli tekniği bu meyve ile orgazmik seviyeye ulaşır.
Yeni dünyada pek yettiğini göremedik ama.. İlerde görürüz belki.Hangi meyve olduğu önemsiz.Sanji'ye meyve gitmez :/ Zoro mesela.Kılıç ustası adam.Mera merayı yedi diyelim.Shishi sonsonun yanında bir de hiken yapsa onun kılıç ustalığımı kalır Sanji'de öyle.Tekmeleri yeter reyiz.İhtiyacı yok çok şükür.