Evet Yonkou'nun ineceği ada olacak büyük ihtimal. Çabucak 2 yıl geçse iyi olur.Wano Mugiwaraların ilk adası olacak
Evet Yonkou'nun ineceği ada olacak büyük ihtimal. Çabucak 2 yıl geçse iyi olur.Wano Mugiwaraların ilk adası olacak
İlk o mu olur yoksa baa, Dressrosa falan bağlılık ilan eder mi öncesinde?Wano Mugiwaraların ilk adası olacak
Yeter yeter Vergo yahut Doffy karşısında Zoro'da o hallere düşerdi.Ama Zoro yeterli mi yeterli.Sanji'de öyle.Yeni dünyada pek yettiğini göremedik ama.. İlerde görürüz belki.
:/Yeter yeter Vergo yahut Doffy karşısında Zoro'da o hallere düşerdi.Ama Zoro yeterli mi yeterli.Sanji'de öyle.
Noldu la garip bişey mi dedim ? :/
EvetGerçekten Vergo'nun Zoro'ya rakip olacağını mı düşünüyorsunuz
Sanji yüzemeden olmaz ya yüzücü adam, yakışıyor boşverin meyveyi.Sanji, Akainu'nun meyvesini yese negzel olur diyorum hep kendi kendime.
Aynen ya Luffy direkt kk olmasın yonkou olsun istiyorum ben de. Ama çok zor bir şey sanki büyük bir savaş sonucu çoğu inecek gibi duruyor. Hepsinin yeri de dolar mı bilmiyorum. Malum, yonkou olmak için 4 imparatordan biri olmak gerek.Dressrosa'da bu yönde bir atılım yapılmadı ve Dressrosa fetih operasyonu değildi. O yüzden olacağını sanmam. Mesela Balıkadam Adası'nda territory yapılacağı Bigmam'a direkt söylendi. Wano şu an işgal edilmek üzerine yola çıkılacak, bizzat Yonkou'nun ve liderinin elinden alınacak, o yüzden ilk adalarının Wano olacağını düşünüyorum. Hatta Luffy bildiğin Yonkou olacak :d