karolla
Bugün gittim aldım kırmızı mavi ve sarıyı. Baya kalınlar 200 - 300 sayfa. Ayrıca sanılanın aksine yazar oda sensei.
Hayırlı olsun. Japoncalar ama.:S
Bugün gittim aldım kırmızı mavi ve sarıyı. Baya kalınlar 200 - 300 sayfa. Ayrıca sanılanın aksine yazar oda sensei.
Türkiye'ye dönünce yavaş yavaş çeviricem.Hayırlı olsun. Japoncalar ama.:S
Zoro>Luffy yazan databook mu bu?Türkiye'ye dönünce yavaş yavaş çeviricem.
Databookda öyle bir şey yazmıyor. Sanırım sarı databookta eşit denmiş. Bakıcaz. Bir databookta da roger ve WB için eşit güçtedir demiş. Vista için mihawkla dövüşebilecek kadar iyi bir kılıçustasıdır falan demiş. Shanks için de kılıçustalığı en üst seviyededir ama mihawk en iyisidir denmiş. Çevirdikçe paylaşırım sayfası ile beraber.Zoro>Luffy yazan databook mu bu?
O databook olayı da tam bir efsane he. :/ Hatırladığım kadarıyla, daha doğrusu Smoker'ın söylediğine göre iki karakter de eşit savaşma ruhuna sahiplermiş.Zoro>Luffy yazan databook mu bu?
Şöyle:O databook olayı da tam bir efsane he. :/ Hatırladığım kadarıyla, daha doğrusu Smoker'ın söylediğine göre iki karakter de eşit savaşma ruhuna sahiplermiş.
@karolla
Mihawk matematikten 100 almış. Shanks da matematikten 100 almış ama Shanks aynı zamanda fen ve türkçeden de 100 almış. Olay bu.
@gyjbsch
Öyle değil mi hacı? :/
Öyle olması daha mantıklı zaten.O databook olayı da tam bir efsane he. :/ Hatırladığım kadarıyla, daha doğrusu Smoker'ın söylediğine göre iki karakter de eşit savaşma ruhuna sahiplermiş.
Green ve blue yoktu. Tüm olanları aldım. Bulduğumda alcam. Çok acayip one piece kitapları dvdleri var burada. Filler olan bir çok şey kitaplaştırılmış satılıyor falan. Log pos mu neydi o tür şeyler var dvdli falan.@karolla
Bekliyoruz çeviriyi. Green ve Blue Deep'i bulamadın mı yoksa almak istemedin mi?
Shanks-Mink ilişkisi böyle bağlanacak gibi. Wano-Mihawk ile ilgili sanırım.
Yayın tarihleri: Kırmızı:2002, Mavi:2002 Sarı:2007
Mangada Shabondy'ye giriş 2008 yılı. Bunları da dikkate almak lazım.
Edit:Yazdığımda üstteki mesajını görmemiştim.
Öyle olması daha mantıklı zaten.