Nerede olmuş o Altı üstü asfat zemini kırıp alttaki yere girmiş ne var bunda.Adam yer altındaki gizli iskele ile Dressrosa arasındaki bilmem kaç metrelik yer tabakasını kırıyor. Picahahaha
Sen onu görüyorsan bişey diyemem tabi :INerede olmuş o Altı üstü asfat zemini kırıp alttaki yere girmiş ne var bunda.
Luffy ondan daha beteri gearsızken hemide yukarıda doğru crocoyu yumruklarken yaptı. G4ün marifeti bu mu? Crocoya yaptığı daha zordu.Sen onu görüyorsan bişey diyemem tabi :I
Crocoya yaptığı tek vuruş muydu? Bundan beterini yapabilir evet. Mesela Noah'ı mahvettiği Elephant gun gat. ile. Fakat burada tek bir vuruştan bahsediyoruz devamlı ataklardan değil. Vuruşun doğrudan zemine isabet etmemesinden bahsetmiyorum bile.Luffy ondan daha beteri gearsızken hemide yukarıda doğru crocoyu yumruklarken yaptı. G4ün marifeti bu mu? Crocoya yaptığı daha zordu.
Nope ayak bağı olabilir Luffy için. Şimdilik marimo ya da Cavendish gibi bir kılıç ustası olsa daha iyi olur Fuji dövüşünde destek amaçlı ama bir iki arca Luffy kendi dalar zaten.Luffy fanlığı yapıyorum ve diyorum ki Luffy+Law Fujitora'yı zorlanarak da olsa alırlar
KAge Bunshin mi yapsın. Naruto'dan çalmış derler.Nope ayak bağı olabilir Luffy için. Şimdilik marimo ya da Cavendish gibi bir kılıç ustası olsa daha iyi olur Fuji dövüşünde destek amaçlı ama bir iki arca Luffy kendi dalar zaten.
Durun yahu genel tartışma sandım. Bu arada Luffy bu ninjaya bakıp teknik.çıkartır mı acep dahi bir savaşçı malum. :S