Sanji'ye laf yok, en şık kendisi orada. Kıskanmayalim lütfen.Hahaha Sanji uşak gibi olmuş.
Sanji'ye laf yok, en şık kendisi orada. Kıskanmayalim lütfen.Hahaha Sanji uşak gibi olmuş.
Yalansa yalan de kardeşim.Aahaha kılıçlara bak ya hiç uymuş mu... Zoro ve Franky kötüymüş.
Madırofgad
Luffy'yi sevmem ama en iyi o çıkmış, tabi bence. Robin 100$Sanji'ye laf yok, en şık kendisi orada. Kıskanmayalim lütfen.
Lütfen kurallara uyalım. Beni hayal kırıklığına uğrattın. Ayrıca gerçekleri duymak bazen üzebilir ben sana mutlu olacağın şeyi değil sadece gerçeği söyledim.I lost my faith in you.
Şapka olmasa luffy fena değil ama o şapkayla malesef bizimle değil.Yalansa yalan de kardeşim.
Nami ile Robin'e ne demeli. Ucuz pavyonlarda çalışanlar gibi.
Luffy'yi sevmem ama en iyi o çıkmış, tabi bence. Robin 100$
İlle bunu mu atak.Yalansa yalan de kardeşim.
Nami ile Robin'e ne demeli. Ucuz pavyonlarda çalışanlar gibi.
Luffy'yi sevmem ama en iyi o çıkmış, tabi bence. Robin 100$
Git la buradan.:Tİlle bunu mu atak.
Jet pistol pikanın yumruğundan güçlü deyince kimin troll olduğu bariz bence.Adam trolün teki çıktı Rıza baba :/ Jet Pistol bak jet pistol.Jet Pistol bile Pica'nın varını yoğunu verdiği bi vuruştan daha güçlüdür.Kaldı ki 2 katı olsun :/
Her şeyde Luffy'i gömüşünden Zoro'yu yüceltmenden kimin troll olduğu bariz.Jet pistol pikanın yumruğundan güçlü deyince kimin troll olduğu bariz bence.
Bir haftadır zoroyu övmüyorum. Ne zorosu? Pikayı da övmüyorum. Yumruğunun şehri havaya kaldırdığını luffynin bunu yapamadığı söylemek mi fanlık? Pika dofu bırak sanjiyi bile alamaz. Eziğin tekiydi ama bu şehri kaldırmadığı anlamına gelmez.Her şeyde Luffy'i gömüşünden Zoro'yu yüceltmenden kimin troll olduğu bariz.
Sırf Zoro Pica'yı aldı diye Pica Dof'tan güçlüdür dersin şimdi.