2 sene sonra yanlış gemiye binince güçsüz olmak kaderiniz gibi bir laf edip gemiyi parçaladı ya. Dolaylı yoldan Lufy ve Zoro millete yapmadığı zulüm falan kalmıyor. Bir sürü masum bunlar yüzünden acı çekiyor.:/Zoro normal bir insana dünyanın en iyi kılıç ustası olduğu gün en güçlü saldırısını yapsa bile kolunu alamaz. Kötü örnek olur çünkü.
Mangaka çok çok çok çok kötülere bile kalıcı zarar verdirtmedi şu ana kadar.
Kötülüğün cezasını maddi ve manevi bir şeyleri kaybederek ödetiyor mangaka.
Dof milletin anasını ağlattı yıllarca, gücünü kaybedip hapise düştü. Olacağı bu en fazla.
Uzuv falan kopmaz o yüzden hiç beklemeyin.
Zoro da Luffy bilincinde artık. Yani biraz psikopatlık var ama öyle rakibimin kolunu bacağını keseyim yok adamda.
Çocuklara örnek olan bir tayfa hiçbir şey yapmaz bu anlamda.
Korsanlara ölüm diyene bakın hele, şimdi de masum mu oldu onlar?2 sene sonra yanlış gemiye binince güçsüz olmak kaderiniz gibi bir laf edip gemiyi parçaladı ya. Dolaylı yoldan Lufy ve Zoro millete yapmadığı zulüm falan kalmıyor. Bir sürü masum bunlar yüzünden acı çekiyor.:/
O durum başka.:S Belki bu saatten sonra görmeye başlarız. Hele Jack'in bir yerleri kopmalı.Mangayı bildiğim için alamaz diyorum. Gücünden dolayı değil. Oda aldırmaz. Aldırsa Zoroya aldırırdı.
Yok yine korsanlara ölüm ama ben Lufy'nin İD'den çıkarttıkları adamlar ve bunların öldürdüğü masumların günahını yüklüyorum. Croco Lufy sayesinde çıktı, kim bilir kaç masumu katletmiştir.Korsanlara ölüm diyene bakın hele, şimdi de masum mu oldu onlar?
http://www.korsanfan.com/konu/issho.4734/page-6#post-4974402 sene sonra yanlış gemiye binince güçsüz olmak kaderiniz gibi bir laf edip gemiyi parçaladı ya. Dolaylı yoldan Lufy ve Zoro millete yapmadığı zulüm falan kalmıyor. Bir sürü masum bunlar yüzünden acı çekiyor.:/