Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İchiryu

Valla yapay şeytan meyvesi yapabiliyor herif.Haki ile ilgili bişeyler başarmasa ayıp olur :/ Dof uyanışı tamamlarken Luffy'ye senin güçlerinin ötesinde diyor.ID'dekilerin Luffy'nin ötesinde olduğunu sanmıyorum :)
Orda senin şeytan meyvesi güçlerinin üzerinde demeye getiriyordu büyük ihtimalle. Neyse, yapay ruh gücü demek he. Ne büyük adamsın Vegapunk...

Sırf h.haki ezikleri bayıltmaya yarıyorsa varsın olmasın öyle bir güç. Yani bunun bir getirisi olmalı. Kral'ın başında ki taç misali olması bana yetmiyor. Yoksa Luffy MF'de h.haki saldığı sırada Aokij'nin şaka mı bu gibi bir tepki verip yüzüne o şaşkınlık ile korku arasında terleri çizmesinin sebebi neydi ? Sengoku'nun şok olup WB'nin bütün güçlerini Luffy'e vermesine neden olacak bir şey bu. Diğer yandan Kizaru'nun da içinde korkunç bir güç varmış demesi de cabası.:D Bunlardan mütevellit beklentilerim var.
Çünkü kimse Luffy gibi bir çaylaktan o gücü kullanmasını beklemiyor, veteran korsanlar, Doflamingo / Rayleigh / Shanks / Chinjao gibi görmüş geçirmiş tecrübeli korsanların kullandığı bir güç, dünkü bebe kullanınca hepsi şaşırıyor.

Çünkü kimse Luffy gibi bir çaylaktan o gücü kullanmasını beklemiyor, veteran korsanlar, Doflamingo / Rayleigh / Shanks / Chinjao gibi görmüş geçirmiş tecrübeli korsanların kullandığı bir güç, dünkü bebe kullanınca hepsi şaşırıyor.
Yanlış. Dof'u ilk kullandığında görseler kalpten gidecekler öyleyse?

Yanlış. Dof'u ilk kullandığında görseler kalpten gidecekler öyleyse?
Giderler tabii, savaşa o yaşta gelip, Haoshoku ile idamcıları bayıltsa şaşırırlardı. 2 sene önceki Law'ın savaşa katılıp, Haoshoku kullandığını düşün nasıl şaşırırlardı, çünkü kimse beklemiyor.

İşte kendin diyorsun. Öyle bir gücü kullanmasını beklemiyorlar. Bu gücün kullanımı ile dediğim şeyler oluyor. Koramiral bu normal bir çaylak değil demeye başlıyor. WB sırf o yüzden bütün gücünü Luffy'e veriyor.

Ha bide ezikleri bayıltmasada olur diyen arkadaşlar var. Halen böyle yorumlar görüyorum şaşırıyorum, kaç defa gösterildi Haoshoku'nun ne kadar önemli olduğu, Sanji en son bölümde o ezikleri bayıltsa arkadaşlarını kurtaracaktı en basitinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık